FilmFett

2018-01-02
00:42:00

Toxic Avenger: Citizen Toxie

Den avslutande delen i Toxic Avenger serien börjar med att säga förlåt för de 2 första uppföljarna och säga att denna är den riktiga uppföljaren. Det är Take a Mexican to Work day i en av Tromavilles specialskola fulla av mentalt handikappade ungdomar men friden förstörs när Diaper gang stormar in med vapen och håller skolan gisslan. Polisen anländer men Diaper Gang ställer ett krav, de vill ha den sexigaste nyhetsankaret i stan att täcka storyn, till och med Borgmästare Ron Jeremy anländer till platsen för att visa upp sig i tv. Nyhetsankaret från Bikini TV anländer för att intervjua dem men det visar sig vara Toxie och hans medhjhälpare lardass som slår sönder alla i grotesk detaj. Men Ledaren visar sig ha en bomb inkopplat till hans hjärta som avfyras om det slutar slå...tyvärr så sliter Toxie hjärtat ur hans kropp, sedan springer han hem och försöker göra sin blinda flickvän gravid, sen springer han tillbaka till skolan och försöker hindra bomben men den exploderar med Lardass inomhus. Han lyckas dock rädda 2 av eleverna.
"You are giving me a stomach-ache in my brain!"

Väl utomhus så börjar snuten skjuta på Toxie, vad nu då? Alla i Tromaville älskar ju Toxie! nått är fel, Kabukiman från Kabukiman NYPD dyker upp och berättar om hur deras knarkaffär gått åt pipan och kallar han för Noxie innan han bryter mot alla trafikregler och mejar över en gammal tant. I en annan dimension anländer Noxic Avenger ur byggnaden som sprängdes en ond Toxie kopia från ett ont universum och ställer till med oberäknliga brott medans den goda Toxie är fast i det onda Universumet där alla hatar Noxie. Nu måste Toxie inte bara överleva i en dimension där alla vill ha död på han utan även ta sig tillbaka till sin egna värld och möta hans onda kopia öga mot öga.
"Well, fuck that, I'm not gonna die. Not here in Jersey!"

Som sagt så är detta den sista delen av Toxic Avenger serien och är en fortsatt story på första filmen då enligt ett magiskt loophål hände aldrig del 2 och 3 vilket är rätt tur för de 2 var rätt piss och med Toxic Avenger 4 kan jag ärligt säga att serien är räddad! Den är jäklig tbra FAST det är mycket troma stuk och dumma skämt men mer Troma blir det inte och om du är ett fan så har denna film allt du söker, Dumma skämt, Naket, kändis cameos, gore, och våld, mycket mycket våld men de piffar även upp det genom att ge oss inte bara 1 utan 2 Toxic avenger men även ha Mark Trogl som Toxies orginal form Melvin igen. Att se Kabukiman i en till film är najs då Kabukiman. Filmens 2 nyhetsankare som beskyller våldet på videospel och rap är roliga homager till dåtidens tyck och tänk att det var dessa 2 element som gjorde barnen våldsamma. Trent Haga som varit med i många Troma filmer samt spelat Killjoy i Killjoy filmerna. Det är dock jävligt skönt att slippa se Apocalypse Inc. Toxic Avenger 4 är full av självkännande humor, bättre smink och överdrivna skådespelare och parodier på filmer/personer/idiologier från 2000-talet samt många troma skämt. Toxic Avenger visade att serien inte är död utan bättre än den någonsin varit. Toxic Avenger 4, Citizen Toxie får 3.5/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: