0

PERVERT!

James plockar upp en liftare i ökenmarken då han är påväg till sin fars  Hezekiahs ranch. Hezekiah och hans fru, Cheryl, har relationsproblem då hon inte får sitt i sänghalmnen medans James liftare får spel när hon hittar massa porrtidningar och sexleksajer i handsfak. Det blir ett udda första möte då far å son inte setts på länge och värre blire när James möter sin nya styvmor och hennes tvillingar (hon har inga barn) och hon verkar gilla han också då under middagen äter hon en majskolv dyngerotiskt. James börjar dock få känslor för Cheryl ...efter att ha sett henne smeta in sina rattar med honung men detta gillar inte bina dock utan sticker stackars James son visar sig vara allergisk mot bistick.
"Why son? Why" "I was about to ask you the same thing without the son part!"

I en av ladorna har Hezekiah sin favorithobby, att bygga människor av kött som konst, något kritiker och James tycker är äckligt. James tar sedan bilen till en verkstad där en riktig bondlurk tar han om bilen över natten som berättar om Desert syndromet att där de som bott länge i öknen blir galen. Men Cheryl och James börjar en hemlig affär bakom Hezekiahs rygg och det går rätt bra tills en dag kommer farsgubben på dem  och Cheryl flyr gården, men de gör inget, farsgubben åker bara in till stan och hämtar en ny pingla...som också faller för James. illsammans tar de sig in i Hezekiahs  köttkonstalleri för att ta reda på vad hans senaste hantverk är, något han hållit gömt från alla förutom han själv. Men just när svaren är som närmast så börjar underliga saker att hända,  kvinnorna på gården börjar dö och det är inga olyckor. Det finns en mördare häromkring men vem av James eller Hezekiahs  är det? Eller är svaret bortom båda deras förståelse?
That's one pissed of penis...

Pervert! är en tributfilm till filmlegendaren och bröstälskaren Russ Meyer som 2004 avled efter en lång karriär inom filmbranchen. Filmfett disskuterade de sammarbeten han under 60-talet gjorde med Roger Ebert för att framställa några udda softcore filmer där alla tjejer var uppblåsta i både bröst och huvud, så hur gör man en minnesfilm? jo man härmar kvalité, kokar ihop en udda historia och slänger in tjejer med större bröst och ordlekar med snuskiga ord. Vad kan man säga om Pervert, det är en tribut till softcore filmer och det är just det den är med lite smådåliga skämt inslängda ....på tal om inslängda, det finns många klipp som inte har nått med resten av historien att göra av tjejer i lättklätt format som sportar, dansar och  utför andra aktiviteter mellan scenbyterna. Filmen övergår rätt hastigt till en scetch film till att ha ett flödande narriativ  och svaret är påhittigt men dumt, och det finns filmer som gör det bättre såsom One Eyed Monster med Ron Jeremy där Jeremys penis får eget liv och börjar mörda folk, yepp den filmen finns på riktigt och samma idé används här, men vems penis är det? det får ni själva ta reda på kära läsare. Pervert är något Mayer skulle ha älskat å se, stora bröst, simpel story och dumma töser som gärna näckar, det var målet med filmen och det målet uppfylls men som film är det inte så värst tilltalande, en bra debut men jag lär inte se om Pervert!. Pervert! får 2/5 Guldkameror, inte illa levererat av regissören Jonathan Yudis som för övrigt är Ralph Bakshis svärson.
 
Markus