0

Nudist Colony of the Dead

Ja ja, mycket skräpfilm på sistone ifrån mig (Markus), men har man hittat en nitche som sätter sig på en så har man! och vi fortsätter med en film av Mark Pirro som tidigare stått i Filmfetts rampljus med Deathrow Gameshow och My Mother the Werewolf. Nudist Colony börjar med att en kristen grupp har ställt ett nudsitläger inför rätta då de önskar att lägret läggs ner vilket de gör, de kristna vinner och marken går till dem, visst de kan ta vår mark men not our freedööööööm säger nudisterna och tar livet av sig med cyanidpiller. De kristna gör ett kyrkoläger av marken och 5 år senare anländer en grupp kristna stereotyper som lever i synd och skickas till "cutyourgutsout" för å lära sig prisa gud av deras föräldrar. Dock så är lägret hemsökt då 47 mord begåtts av påståddda nudistzombies.
"Jesus must love hemmoroids because he has alot of assholes behind him"
 
Shelly och Fanny Wipe (yepp riktigt namn) skickas dit med ett nästan dussin andra barn däribland 2 bondlurkar, en överreligös kille som jämt citerar bibel kapitel (fast med Mark Pirro tvistar, visste du t.ex att Rocky 4 är ett kapitel i bibeln enligt den här filmen?), en asiat som är "oh so solly many apporiries rady-san" (han är seriöst en "bad soup soui" från å vara han från Pieces) mm. De anländer där parkvakten rappar  om de kusliga syner han sett och tro det eller ej, just då reser sig de döda nudisterna sig ur gravarna än en gång. Romans blommar mellan Shelly och en kille varav en av killens  kompis bär mask då han en gång fått höra att han ser ut som Berry Manalow medans lärarna mördas av nudistzombisarna. Shelly hittar lärarnas huvuden i poolen och varnar de andra och snart är de mitt i en zombieattack men de vet inte vad de har att göra med utan tror det är en billig Jason kopia.
 
"That's just fornication under the sheets"
 
Redan vid ruta 1 vet vi att vi inte ska ta filmen seriöst då den börjar med ett THMX test fast med liten text....tittar man noga ser man att det står " the audience is squinting". filmen får 0/11 Filmkameror. Okay sann review, nu Gillar du Pirro så lär du älska denna då det finns jävligt mycket humor, naket, och parodi på kristna då inte en karaktär med kristen tro går säker från förnedring. Mr.s Druple, nudisternas åldrande ledare med bröst som bokstavligt når ner till knäna är intressant nog samma dräkt de använde till Mrs. PapaLardo i Deathrow Gameshow. Med Nudist colony of the Dead är mest känd för musiken, speciellt låten som penetrerar ens hjärna, bygger bo, uppfotrar en familj och lever för evigt i ens huvud, in ki-duda-morning, det är den stora varningen, ser du filmen lär du få låten på huvudet, nej jag kommer inte länka den, så elak är jag inte men seiröst, musiken är det bästa med filmen, precis som Girl in Gold Boots, då skämten är av varierande kvalité då de roligaste är små pikar medans de skämt de sätter i förgrunden är oftast rätt tråkiga och skådespeleriet är av samma kaliber som Pirros andra filmer, överdrivet men underhållande fast musiken är den starkaste faktorn i filmen. Småroliga skämt och musik som fastnar som ett hav av fästingar en i jämnförelse med Deathrow Gameshow är filmen inte det komiska mästerverk man behandlar filmen som men den är bättre än My Mother's a Werewolf. Nudist Colony of the dead får 3/5 Guldkameror.
 
Markus