FilmFett

2018-02-10
20:56:34

Mom and Dad

Familjen Ryan består av pappa Brent (Cage), mamma Kendall (Blair), lille Josh och storasystern Carly. Och det är en vanlig familj där Brent är en ovanligt vrickad person och Kendall är överbeskyddande. Men saker och ting börjar spåra ut över hela världen, då föräldrar plötsligt blir brutala mot deras egna barn och börjar döda sina egna avkommor. Nu måste Josh och Carly slåss mot både mor och far i en jävligt skum rulle!
 
 
Nicholas Cage är den stora säljpunkten i filmen. Han ballar ut som vanligt, men denna gången är det roligare än vanligt. Han är inte med så mycket i mitten av filmen, utan då följer vi Carly och hennes kompis Damon Hall. Men när Cage dyker upp så är allt jävligt märkligt. Han sover på jobbet, framför en porrvideo. Han har ett tal om ett biljardbords symbol i hans liv, vilket resulterar till en sjuk Cage freakout. Och han är....Nicholas Cage!
 
Men filmen i sig har en rubbad typ av humor som inte går att beskriva. Roxette spelar "It must have been love" när en vild jakt på barnen utespelar sig i huset. Och vad händer när Brents föräldrar dyker upp, där pappan spelas av Lance Henriksen? Ni får se det själva, men tro mig, det är värt det!
 
 
En lustig rulle för stunden, som tyvärr inte lämnar så stora spår som jag hade hoppats. Men kul att den existerar! 3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: