FilmFett

2018-04-01
08:40:00

Fallout: New Vegas

Du spelar rollen som "The Courier", en vandrande kurir i det post-apokalyptiska landskapet. Du har blivit förråd av gangstern Benny som stulit paketet du skulle leverera till New Vegas. Ett samhälle räddar dig från säker död och det enda du vet är att du måste hitta Benny och få tillbaka paketet. Men en pank kurir som inte är så bra på vapen? I ett landskap härjat av skurkar, monster och radioaktivitet? Det kommer bli en lång resa!
 
 
Under resans gång får du själv välja karaktärens utseende och namn. Samt hur du vill att han ska bete sig. Beroende på vem du hotar så skaffar du dig bekantskaper. Antingen i dom onda Ceasars Legion, som alla fruktar. Eller i militären NCR. Eller vill du hjälpa den egnimatiska MR House, som äger New Vegas? Ja, som titeln säger utspelar sig allt i Nevada-öknen. Med spelande, gangstrar, Elvis-imitatörer och robothundar.
 
 
Du kan aldrig spela spelet på samma sätt två gånger. Förra gången jag lirade spelet så fick jag en ny partner i form av alkolisten Rose. En rolig sak är även att Matthew Perry, som älskade Fallout-serien, medverkar som röstskådis till Benny. Ironiskt nog gör FRIENDS-stjärnan kanske det sämsta jobbet i spelet. 
 
 
Fallout: New vegas har kanske inte åldrats så bra i jämnförelse med Fallout 4. Men det är fan en skön upplevelse ändå! Charmig och frigivande på ett sätt som Fallout 3 inte riktigt lyckades med. På det sättet är spelet bättre än 3an. Och snyggare, även om storyn ibland inte hänger ihop. 
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: