FilmFett

2018-04-18
01:00:00

Black Angel

 
Woops, fler nazister..who knew och det är en remake, ännu en faktiskt, precis som den förra men denna är utspelad i Italien med och vi möter denna gång Livia som lever livets goda dagar i ett faciststyrt Italien i vad som komma bli krigets sista dagar. Livia och hennes minister man är en dag på teater som först blir attackerad av frihetskämpar som ska störta facismen sen gör Naziofficern Helmut stora rabarber då hans dejt retat upp en annan officer men det är han själv som sliter av henne tröjan inför all publik och såklart känner Livia en oerhötrd erotisk dragning till Helmut för hans vilda sardistiska sida då hon får orgasm bara han stirrade på henne, på riktigt. Hennes man kan bara få givakt i brallan om hon behåller strumpbyxorna på. Dagar efter detta bevittnar hon facistiska soldater förbruka sin makt på oskyldiga men precis då dyker Helmut upp och Livia råkar berätta att hennes man inte är hemma så detta ser Helmut som en invit och ja...de pökar.
"Jag hade inget dåligt samvete att jag bedrog Carlo med Helmut"

Snart befinner vi oss på ett filmset där en film spelas in  som påminner om detta där en man mördar sin otrogna fru för sin heder, sedan själv och i denna scen poppar även regissören själv upp i rollen som regissör. Helmut som närvarar på filmsettet får frågan om han skulle döda för heder nekar men om han skulle döda för kärlek och Livia är en jävla sopa, hon är sotis för att Helmut ligger runt när hon själv gör likadant! Kommer Helmut å Livia leva lyckliga i alla sina dagar? Vad har de där svartvita filmsnuttarna med storyn att göra?
Kan vi få en enda film denna vecka utan.....vänta, varför gnäller jag? Boobers for all
 

Här är lite onödig trivia....Tinto Brass är ingen sån där snubbe som är översexuell pga att han har liten task eller så utan tack vare kortfilmen Kick the Cock där han har en naken servitris...å drömmer om hur näck hon är å tar fram tasken så jag kan mindre stolt säga att jag har sett  Tinto Brass task.... detta har inget med reviewn att göra men fyller ut texten lite så det inte ser ut som en sån där kort Robin review, inte bara släpper jag Tinto Brass-task fakta jag släpper även bomber BOM! Så Black Angel, eller Senso'45 är en av Tinto Brass sista filmer då han endast gjorde 2 långfilmer efter denna å sedan 2 kortfilmer...såsom Kick the Cock. Black Angel har lite av samma premiss som The Key, otrohet då kvinnan är uttråkad och vill ha mera snopp och detta sålde tydligen bra så att till och med Italienska filminstitutet bidrog med en slant. Me ddess aslantar spenderade Tinto Brass på modeller, både manliga och kvinnliga, Helmut spelas av Gabriel Garko som har den där backstreet boys looken och Brass veteranen Franco branciaroli som vi såg lite för mycket av i The Key och ja....filmen som är producerad nästan 20 år efter the Key ser lika bra ut som The Key, fast mer uppdaterad, detta är mer att hans filmer runt 2000-talet var lite  mindre cinematiska än de tidigare så detta är mer eller mindre ett "eyy, minns ni hur lik Felleni jag var fast med nakna kvinnor?....throwback thuseday yo" å gav oss en nazi sexfilm.Sesno 45 är hititls veckans sämsta, den är svår å hänga med i, Livisa är inte ån intressant karaktär och manuset är inte det bästa då det inte finns så värst mycket konflikt trots den intressanta tidsepoken men filmen är fan lika ointressant som Helmut spelar ointresserad. Filmens mest knäppa stund är då facisterna har skjutit en kvinna, hennes son sörjer över den kroppen och vi får en uppskirt view....  hursomhelst, vill du ha pippande? se filmen, vill du ha pippande med en bra story? se inte denna, vill du ha en bra story? .....varför ser du då en Tinto Brass film om det är det enda du är ute efter???  Problemet är manus, allt annat är välgjort och alla skådisar gör sitt bästa men det där "oscarsbidrag" looken är helt borta men filmsetten och kostymer är fina å se på. Black Angel får 2/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: