FilmFett

2017-09-17
00:09:01

The Washing Machine

En ung kvinna stirrar ner på ett grälande par från sitt fönster, det är en ung kvinna som stirrar på hur hennes syster först skäller ut sin pojkvän för att sedan bidka sensuell erotik som endast italienare skulle kunna producera medans systern stirrar på med sin triangel. Smart dyker även en syster upp, yepp 3 systrar som bor i ett kusligt område. Samma kväll väcks den yngsta systern av att deras katt norpar gott i gott gott från kylskåpet och värre blir natten då hon upptäcker kroppen av sin systers älskare i en tvättmaskin. En snygg inspektör vid namn Alexander kommer till platsen men då är kroppen borta det enda vittnet, den yngsta systern Ludmilla visar sig varit full. Dagen för Alexander är långt från slut än då Ludmilla senare ringer honom och begär att få träffa han till hans flickvän Erminas stora avund. Mycket stohej sker och Alexander får reda på att trots den avlidnes tjocka pärm av brott så finns pärmen inte och de 3 systrarna börjar dyka upp här och var för att försöka vända Alexander emot varandra som en sjuk lek där alla försöker ge den andra skulden över ett mord som man inte vet 100% har skett.
Alexander tar sig till den avlidne pimpens hus där en jumpscare väntar ( mer framtvingad jumpscare får man leta efter) där en tredje syster och hennes blinda ...vän?..brukare?....blinda medmänniska  berättar om hur de cockteaseade Yuri. Systern som älskade med Yuri i början är tydligen sex galen och kedjar fast Alexander för att sedan dansa rumba på pans lem och den systern som sett Yuris döda kropp  itvättmaskinen släpper bomben om att hon är synsk och kan se in i framtiden. Det är fler än Alexander som blir förvirrad av denna udda tvist i storyn och det blir bara värre och värre. Är Yuri död? Kommer alla systrar att näcka innan filmen är slut? Kan denna udda gåta leverera ett värdigt svar?
Ironiskt nog läggs denna review up på en tvättardag....
 
Dear Shameless Video I just love your releases of the weird shit, you number one, but, and huge BUT, just as I like my ladies, this bit is not about blowing your probably big penis, this is a complaint regarding your package (not that one). Congratulations to the most unopeneble dvd I ever tried to open, the front is cool but getting to that sweet disk (no no, disk, DISK, CD, focus now) is a living hell...and now back to the review for the glorious sweden race. Hej igen okay review dags! Från ruta 1 möts man av ett element som gör att man vet att filmen man kommer se är prima, musiken av Claudio Simonetti som står bakom en av filmhistoriens bästa soundtracks med sitt lilla band Goblin, du har troligen hört talas om dem. Denna film av Ruggero Deodato, mest känd för Cannibal Holocaust har skapat en film som vid första benämning låter som en lågbudgets skräckis om en tvättmaskin som äter upp folk och sedan tvättar ihjäl dem men är egentligen en renodlad och atmosfärrik skräckthriller vars mordvapen är ett udda val och hamnar lätt i samma katigori som The Bed that Eats, The Refridgirator eller Woodshipper Massacre,  en katigori där denna inte hör hemma i då den är mer utav en giallo rulle än en popcorn film. Trots att Alexander är din typiska vardagliga hjälte i en skräckfilm, killen med huvudet på skaft så är han den mest intressanta karaktären i filmen, han har ingen sad backstory eller så utan bara gr sig in i en värld full av lögner och vi lär oss tillsammans med honom, vi vet exakt lika mycket som han vet under filmen, fanns där en kropp eller var det hallunisasioner av en störd ung tjej? Alexander är en bra ledkaraktär och hans fall är intressant och full av nakna kvinnor. Washing Machine är en underskattad pärla som är värd en titt och är den bästa Deodato filmen jag sett hitils. The Washing Machine får 3.5/5 Guldkameror. Även om du inte är ett fan av filmen så tåls soundtracket att lyssna på ett par gånger
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: