FilmFett

2017-09-10
14:23:00

Ninja in the dragons den

 
HERREJÄVLAR vilket avslut vi får på detta temat! Denna filmen är som en dynamit rakt i nyllet och se upp så ni inte blir blinda!
 
 
Jake är en ung kung-fu snubbe som ser ut som Jackie Chan. Jakes hemlighetsfulla Farbror Lee verkar orolig för något i det förflutna och snart kommer det förflutna ifatt honom. En hämndfull ninja från Japan är ute efter Lee, men det tänker inte Jake låta hända. Så han gör vad han kan för att stoppa denna vilda ninja!
 
 
Okej, så storyn är plastigare än Barbies pattar. Men med en överdriven komisk "talang" i Jakes polare Charlie så får vi skratta åt hur jävla kass han är som person. Kåtare jävel får man leta efter. Hans egna far säger tillochmed högt "Why did I get that kid" som om det ska vara en "rolig" sak att säga. Jättekul med en föräldrer som hatar sitt egna barn, I guess? Men vi får även andra lustigt dubbade scener som när Jake säger "Listen you little faggot!" till en fiende. Vet inte varför jag skrattar som fan, men dubbningen är helt jävla otrolig och borde vinna en oscar i sig!
 
Fighterna är helt sjuka.
 
Den bästa och vildaste fighten har inget att göra med storyn. Jake fightas mot en arg snubbe på styltor i en marknad i byn. En kung-fu fight mot en stor farlig bjässe på styltor? Det är så vansinnigt att det känns som Jackie Chan! Och finalen? Jake tvingas slåss mot en magisk snubbe som sitter på en tron och kastar en massa fireballs och skit. Hela filmen är sjukt insane, håller inte tillbaka alls och jag ÄLSKAR det!
 
Hela filmen är något bland det roligaste jag sett i år och den är en sjukt underhållande fest jag mer än gärna ser om igen!
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: