FilmFett

2017-09-06
20:28:00

Ninja III: The Domination

 
-Okej...första hette Enter the Ninja....andra Revenge of the Ninja.....fuck it, vi kallar denna NINJA 3: THE DOMINATION! 
-Borde den inte heta Curse of the Ninja?
-Käften Sherlock, du får sparken!
 
The name is Pilssken.....ugh....Sho Kosugi.
 
Poliserna vet knappast vem dom jagar, förrens dom försöker skjuta dåren! För vem fan springer runt i Ninja-kostym mitt ute i USA?! Men vem snubben än är, så är han typ odödlig, för kulor verkar inte skada honom. Efter att Ninja-snubben gör Sushi av poliserna så springer han vidare, blodigt sårad efter en pistolduell som kunnat jämnat marken med en atom-bombs effekt. Reperatören Chris Ryder råkar vara i närheten och greja med en el-stolpe, när Ninjan dyker upp och ger henne sitt svärd innan han dör. Utan att veta det så har Chris just tagit emot en förbannelse!
 
Den klumpiga och unga polisen Billy Seacroyd försöker hjälpa den läckra Chris om fallet gällande ninjan....samt att stöka till sängen lite! Men hon nämner aldrig svärdet Ninjan gav henne. Billy börjar dejta Chris....men ingen av dom vet om att hon blivit besatt av en ninja-demon! Samtidigt så dyker en en-ögd Sho Kosugi upp...men vad har han för koppling till den onda ninjans själ?
 
Obi-Wan Shenobi?
 
Storyn är grym som fan och har en skön retro wave-vib över sig. Mest pågrund av hur jävla bananaz storyn faktiskt är! En kvinna blir besatt av en demon-ninja med hjälp av ett glödande svärd? Ja, svärdet glöder i vad som kan vara den snyggaste scenen i filmen, som tagen ur en musikvideo. God I miss the 80's! 
 
 
Precis som i de flesta Canons filmer så är den för lång. Många scener på tok för utdragna och filmen ger oss det vi förväntar oss. Lite som Enter The Ninja. Man får det man får. Även om vi har en exorsist-scen med James Hong som prälle så är det inte så kul som det låter. Mest kul på pappret. Slutduellen kommer inte ens nära Revenge of the Ninja. Men den fungerar. Kort sagt, Revenge är bättre. Imorgon är det Torsdag...och då ser vi en sjukt rubbad film...
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: