FilmFett

2017-09-08
13:00:00

Ninja Apocalypse

 
Efter det stora...The Great War så har jorden blivit ett datoranimerat paradis. Om man nu tycker brända träd är ett paradis. Fu Mataka (snubben som var Tsang Tsung i Mortal Kombat) är namnet på allas läppar. Han är mästaren av alla gigantiska klaner av ninjas som bor i detta radioaktiva landskap. Men när han mördas på ett fredsmöte så tror alla att Last Clans ledare, Cage, var ansvarig. Nu påbörjas en vass jakt på Last Clan och alla jagar dom, samtidigt som dom försöker visa sin oskyldighet och fly den futuristiska bunkern.
 
 
Filmen är antagligen väldigt lik Warriors, som jag tyvärr aldrig har sett. "Har du ALDRIG sett The Warriors?!". Nä, det har jag inte gjort. "ALDRIG?" Nej. Nåväl, i den filmen jagas ett gäng av stadens andra gäng då dom dödat en medlem av ett gäng. Eller något. Samma här. Cage är ledaren av Last Clan, och dom består annars av Surge, som är klanens loose canon, som inte går att lita på. Och en gigantisk, stor svart snubbe. Men eftersom han är stor och mörkhyad så får han inte tala, så han är stum. Wow. Progression. Det finns fler karaktärer, som är lika intressanta som sandpapper, men skitsamma!
 
I AM YOUR FATHER! Nääää...det är inte sant...det är oooomöööjligt!
 
Trots de klyschiga rollerna, så är skådespelet jävligt bra. Och även om filmen badar i data-effekter, i form av ninja-våld och övernaturliga krafter, så är filmen fan inte dålig! Fighterna är vassa som satan och innehåller mycket äkta fysiskt våld. Skådisarna måste vara grymt tränade inför deras roller.
 
 
Filmen tappar runt mitten och slutet, då man kastar in zombies av nån jävla anledning jag inte kom ihåg. Men vi får en grym slutduell som är rätt häftig faktiskt.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: