FilmFett

2017-09-11
01:08:53

Microwave Massacre.

Ah 80-talet, en magisk tid jag aldrig fick uppleva, någon som fick uppleva 80talet var dock Donald, en byggarbetare vars fru inte kan laga mat men problemet verkar vara löst då hon köpt en gigantisk micro av den senaste modellen. En dag då Donald får med sig en macka innehållande en hel krabba. Som om det inte var illa nog att frugan är kökets Hitler så bråkar de allt mer och mer oftare tills en dag då Donald en kväll super sig strupfull och förstör sin frus middag och sedan hennes struphuvud (han kväver henne)
"When I said your food belonged in hell I....."

Dagen därpå när Donald är nykter och utsvulten minns han inte att han mördat sin fru tills han hittar henne i mikron och får snille blixten att sätta igång micron. Den kvällen slänger han ut all sin frus mat ur kylen för att fyllan frysen med hans fru i flera bitar, yepp Donald är nu kannibal då han snabbt får smak för männskligt kött. Det enda problemet är att frugan inte räcker i all oändlighet och Donald tänker inte ändra sitt nyfunna recept utan ger sig snart ut för att hitta en ny person som ...faller honom i smaken.
"Oh were building a skyscraper. Wanna watch it rise? "

Jackie Vernon som spelar Donald ger karaktären en sisådär skådespelar insats men många av hans comebacks till sin frugas mat och andra karaktärer är det bästa med filmen, det och filmens underhållande premis. Man verkligen känner hur deppar ihop allt mer och mer tills den punkten man inte beskyller Donald för hans sammanbrott...det är ingen ursökt men bara ett försvar, Donald bryter inte ihop utan annledning. Filmens svaga skräck, dåliga skämt och sättet de slänger in onödiga bröst ger filmen en känsla Evil Ed ger, Evil Ed är ett svenskt mästerverk och har ingen jämnförelse men denna är det närmsta i känslan. Donalds 2 medarbetare som inte gör annat än att ragga brudar med stora rattar  är underhållande då det är deras enda karaktärsdrag, ragga utan tur. Filmen är en sån där "so bad it's good" film mest pga Jackie Vernons comebacks och filmens sjuka premis som görs så oseriöst att man som skräpfilmsfanatiker inte kan undangå att älska. Microwave Massacre är en bra film för skräpfilmskväll med vänner som man kan snacka tillbaka till under filmens gång som bjuder på dumma skratt om man låter hjärncellerna ta en ledig kväll. Microwave Massacre får 3 av 5 Guldkameror.

Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: