FilmFett

2017-09-25
08:44:00

Kingsman: The Golden Circle

Markus brukar vänta med att skriva recensioner på nya filmer....vette fan varför. Men jag klämmer in mina åsikter om Kingsman 2, enbart 2 dagar efter att jag såg den. Som ni redan vet så är första filmen rysligt cool, men hur är 2an?
 
Superspionen Eggsy har ett flott liv, ursäkta han ska bara slåss lite mot en fiende här, så ja! Nu är han tillbaka i ett flott liv. Han dejtar en av de tidigare karaktärerna. Vill inte säga vem för att avslöja för mycket. Allt verkar frid och, vänta lite, nu attackeras Kingsman av en terrorist! Eggsy får snart veta att alla Kingsman agenter är döda förutom han själv och Merlin. Alla spår pekar mot super-drogbaronen och 50-tals fanatikern Poppy! För att stoppa Poppy måste resterna av Kingsman jobba med deras amerikanska kollegor, Statemen.
 
Whiskey är badass.
 
Filmen har grymt många bollar i luften. Kärleksliv, den onda Poppys plan, många återkommande karaktärer, många nya karaktärer. En cameo av en jättekänd figur som var med mer än vi någonsin skulle drömma om. Tyvärr blir det på tok för mycket att berätta och ibland känns det dåligt genomfört. Även om Spiderman 3 fortfarande är betydligt värre i sitt utförande!
 
 
Introaction-scenen är fantastisk. För den jakten var grymt bra filmad och helt bat-shit crazy. Finalen i filmen är även den en stor höjdpunkt, som är värt att spana in. Och Poppies coola henchman, som använder en protesarm som vapen? Badass! MEN filmen är för lång. 2 timmar och 20 minuter är rätt tråkigt då mittendelen av filmen, som utspelar sig i Italien är så dåligt utförd att det känns som en pissig romantisk komedi med Jim Carrie. Så denna filmen är genialt som exempel på för långa filmer. Många i biografen började bli oroliga, inklusive mig själv.
 
 
Överlag, en grymt bra film med en trailer som inte avslöjar för mycket, thank God for that. Även om många scener i filmen är dödkött så är den värd att spana in om ni gillar ettan!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: