FilmFett

2017-09-22
20:49:09

Cry Uncle!

John G. Avildsen som Filmfett senast såg i Joe är ett namn inte många känner till men vi känner alla till hans största verk, Rocky! och även Rocky 5 och för att inte glömma att nämna de 3 första Karate Kid filmerna och så ser vi verkligen vilken mixad påse Avildsen är då han verkar ha lika mycket skit som guld på sitt CV...men vart hamnar Cry Uncle!, en film släppt av Troma på denna lista?
"SEX is the only clue he has ...!"
 
Jake Masters, privatdektitiv har bjudit med sig sin flickvän/kk på en kryssning  där deras älskog avbyrts av ett telefonsamtal  där Jake blir erbjuden ett fall av en viss Mr. Dominic, en gammal bekant och vill att Jake möter hans folk vid flygplatsen. Det visar sig att mr. Dominic är efterlyst för mord på en yngre servetris och efter att ha blivit arristerad då han råkat antastat en kvinna som han tror är Dominics kontakt dyker den riktiga kontakten  upp. Hon tar Masters och hans assistent till brorson till Dominics Yatch som berättar att han är efterlyst då han har negativa kopplingar till den döda kvinnan som filmade en orgie Dominic deltog ut och sedan utpressat honom på en fet kosing. På tal om kosing, Jake erbjuds en stor kosing för att hitta den riktiga mördaren. Vad som följer är en udda team up mellan Jake och Dominics kontakt Reene medans de söker upp massor av Dominics vänner och fiender. Kommer Jake få pippa nått mer? Kommer hans brorson och Renee bli ihop efter en het natt tillsammans?

"There's nothing worse than Qouitus interuprios"
Jag hatar den här filmen, inte för den är dålig eller så, den är helt okay men för attAllen Garfield, en fet jävel som får Eddie Valliant att framstå som anorexiker får så jävla många budar i den här filmen, han är världens playboy, vad fan har han som inte jag har? Varför blir jag sur på detta och inte när Weng Weng får brudar att näcka som om han faktiskt var James Bond....... vet inte, men fan....  Filmen då? jo som sagt, helt okay, Allen Garfield är som klippt och skulturerad till rollen som Jake Masters  och manuset av David Odell som är bla mest känd för att ha skrivit manus till The Dark Crystal är trogen Film Noir stuk fast med lite troma inslag såsom nakna blondiner, fis och tjockis humor.  Filmens många sexscener kan bidra till en mer explotation vibb än en riktigt troma film som är mer vhs och jämnfört med de äldre Troma filmerna av Lloyd Kaufman än det överdrivna Troma vi alla känner till och älskar idag, detta var från tiden innan både Troma och John G. Avildsen hittat sitt sanna call. Gillar du nakna brudar, grindhouse kvalité, vårldtäkt, nekrofeli, gubbrumpa i massor och ett kusligt mysterium så är Cry Uncle! en film för dig som bjuder på jäkligt uda saker och rätt go komedi när det gäller men är långt från ett mästerverk, även med Tromas standards. Cry Uncle! får 2.5/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: