FilmFett

2017-10-19
07:19:00

The Monster Squad

 
Transylvanien! Ett monster vaknar till liv, men Van Helsing stoppar besten....slutet gott allting gott, tills ett hål rivs upp i himmeln och slukar Van Helsing själv! Välkommen till samhället...eh....Samhället, i nutid? Pojkarna i skolan är väldigt olydiga tycker rektorn, då deras fantasier om monster gått för långt. Tjockisen Fat Kid, mindre känd som Wallece, träffar sina vänner i deras trädkoja. Gänget består av Sean, Pete, Fat kid (my name is Wallace) samt Eugene. Den coola nykomlingen i skolan, Rudy, vill vara med i deras gäng, för att han ska kunna spionera på Seans läckra storasyster från kojan. 
 
 
Men samhället börjar hemsökas av hemska varelser. En man som säger till polisen att dom måste låsa in honom då han kan bli en hårig best i fullmåne. En varelse som lever under vatten. Ett stort, vandrande lik. Och en kille med för mycket toapapper. Och Dracula själv såklart! Ungarna beslutar sig att deras vetskap om demoner kan göra att hela stadens framtid ligger på deras axlar....
 
 
Karaktärerna är riktigt roliga och det är kul att se en cool kille med i gänget, då Rudy är freaking awesome. Bäst är dock Fat Kid (Wallace, dammit!), som sparkar Wolfman mellan benen och säger "Wolfman got nards!" efteråt. Sedan har vi en hund som springer runt i hundkojan och Sean säger det jag tänkte..."how did he get up here?".
 
 
Överlag är filmen grymt charmig, tillräckligt spooky för yngre barn runt 10 årsåldern. Och tillräckligt rolig med sin vänskap och Fat Kid (My name is...).
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: