FilmFett

2017-10-16
08:31:00

Shadowbuilder

 
Jacob är en ganska brutal präst,beväpnad med 2 pistoler med lasersikte. Han sätter fart mot en kyrka. Han skjuter ihjäl en sekt, men den skeptiska sektmedlemmen Mr Lambert lyckas överleva. Tills en varelse flyr ut ur Lamberts kropp och ut i natten. Nu måste Jacob jaga sin okända fiende.
Varlesen flyr till småsamhället Grand River, där polisen Sam och vetrinären Jenny har sina egna problem. Att hålla deras relation hemligt. Vilket inte alls går som tänkt sig! Men snart börjar människor hittas, förkolnade till statyer och prästen Jacob närmar sig staden, på jakt efter en varelse utanför vår värld! Men varför är varelsen så intresserad av barnet Chris?
 
Call me Todd
 
Filmen är så mycket VHS-material att man knappast kan förklara det. Effekterna glöder med sin övertygande....frånvaro....men skit i det! För är filmen bra? Jo, fan! Den är lustig, men skön. Michael Rooker spelar Jacob och han gör som vanligt ett väldigt seriöst jobb. Han blir en modern typ av Van Helsing. Vilket ocksa är kul då boken är gjord av Bram Stoker. Tony Todd dyker också upp som galen snubbe som klär sig som Snake Plissken och som alla barn är rädda för.
 
 
Finns det något mer att säga? Nja, faktiskt inte. Det är en skön film, inte så djup, inte så avancerad. En skön film att spendera tid framför. Perfekt för detta temat, med andra ord. Men är den bäst i detta temat. Oh, nej!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: