FilmFett

2017-10-22
22:56:44

Amuck!

 
Greta anländer efter en lång resa till Dr. Richard Stuarts ö där hon ska bli Stuarts sekreterare och möter där Fru. Stuart och mannen i fråga, Richard. Vid första mötet får Greta en introduktion till Stuarts favorit konstnär och hör även senare på kvällen Mr. Stuart bli intervjuad av en komissarie gällandet försvinnandet av deras förra sekreterare Sally. Greta blir senare intervjuad av samma kommisarie och det är då vi lär oss att Greta och Sally känner varandra, de var nära, mycket nära, överdrivet nära ....de lebbade och Greta har ansökt om samma jobb som Sally hade för att ta reda på vad som hänt sin kk. Hur fick Greta samma jobb? Båda flickorna jobbade åt mr. Stuarts publikör så den saken var simpel som en review av Robin.
Ey, we gonna do the fuckles, then you gonna do the suckles
Natten därpå blir Greta otäckt överasskad av Rocco, en fiskare som komma betyda mycket för storyn senare, kalla han Checovs snubbe (Checovs gun, googla det för att hajja skämtet å lär dig ett å annat) och för att hjälpa stackars Greta komma över chocken låter Mrs. Stuart henne komma över henne i en slow-mo sexscen. Det verkar som om paret Stuart har ett redigt sexberoende då redan i nästa scen upptäcker Greta att de har en orige på våningen ovanför med massa sexiga kvinnor och Rocco, mannen som skrämt henne innan, Greta går med på det bara för att kunna för utredningen av Sallys försvinnande ska kunna gå framåt. Vilken den gör då på origen visar de porrfilm varav 1 Sally dyker upp i och det är snart uppenbart att paret Stuart är inblandade i Sallys försvinnande. Är Sally död? Kommer Greta lida samma öde? Vad har Rocco med det hela att göra? Är allt ett misstag och paret Stuart helt oskyldiga?
Det finns SÅÅÅÅÅ många lesbiska sexscener i den här filmen...
Amuck ...Amuck......Amuck...fan vad synd att filmen inte är jättedålig, då hade jag kunnat skämta om att filmen "was a muck", den var skit hehe. Som Giallo är den väldigt simpel, nakna brudar, ett mysterium, mycket girl on girl action, Macke-testad, Filmfett Aproved. Det var också med Amuck! jag upptäckte att de senaste 5-6 filmerna alla är 1.40 timme långa, vad är det en oskriven regel precis som Dogma filmerna? Naket, 1 timme 40 minuter i längd och ett typiskt Beck slut fast mycket bättre å du får kalla din film för en Giallo? Amuck! är en sån där film, man ser den, man har sett den, man ser en annan, det är en i mängden, bra och små creepy som de flesta men bjuder inte på något som gör filmen mer sevärd än andra. Filmen bjuder på något nytt, Stuart säger att han ska skriva en Giallo novell, Giallo novellerna är små thrillerböcker som inspirerade till filmgenren och det är första gången jag själv ser en film refferera till genrens urfader. Varje sex/naken scen är oftas avbruten med slow-motion så vi får mer naket för pengarna å hade det inte vart för slowmo hade nog filmen varit ett par minuter kortare....naknet finns det mycket av så gillar du det så är Amuck filmen för just dig men är du ute efter blod och våld så är det inte samma visa då filmen är mer Aghata Christi än en renodlad Giallo...Aghata Christi om hon var dyngkåt på sin sekreterare då alltså. Vi följer Greta genom huset då hon letar ledtrådar och vi får knappast några dödsscener. Skådespeleriet är bra, handlingen är mystisk, den är inte läskig alls, det är en ren thriller utan skräckelement och är medioker som bäst men har bra delar såsom Richards avslöjande om Sallys öde via Gialloboken han säger sig skriva men i helheten finns det endast 1 ord man kan beskriva Amuck! med, Medioker. Amuck får 2.5/5 Guldkameror. Några intressanta ting såsom ett intressant mysterium och mycket naket men inget som gör filmen märkvärdig.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: