FilmFett

2017-11-03
10:47:00

James Bond rankning sämst till bäst! (24-20)

 
Heliga Jesus, Maria och Josef, nu är det dags! Alla kommer hata FilmFett efter Robins Hinderburg-tragedi. Dagen då han rankar filmerna från sämst till bäst. Oh, boy! Kom ihåg att mina åsikter har ändrats efter mina recensioner. Bara så ni vet. Nu kör vi!
 
 
24: Moonraker
Sämst i serien är denna "pärla" av skit. Rymdskit. Vår älskade spion skuttar runt i tunglyfthet, han blir bästa kompis med skurken Jaws som fått flickvän. Och filmens story är lika imponerande som att stå i kö bakom en kärring som vill betala en-kronor. NEJ, TACK! Detta är fan ingen Bond-film. Ingen bra struktur på filmen heller. 0 av 5 guldkameror.
 
 
23: Diamonds are Forever
Diamantfeber! Nej, det är inte Jönsonligan vi pratar om, för den filmen är skön. Detta är dock helvetiskt tråkigt att glo på. Händelselöst som bara den. Bond är i Las Vegas och jagar en diamantliga. Det låter lovande, eller hur? Oroa er inte. För filmen innehåller sånna scener som den tråkigt långa fighten inne i en skitliten hiss. Eller en värdelös "skurk" som ska vara Blofeld, men är lika intressant som en uppstoppad duva. 1 av 5 guldkameror.
 
 
22: Spectre
Jag gav filmen ett andra försök. På biografen var jag uttråkad direkt. Lika uttråkad som Craigs skådespel. Andra titten var värre. Filmen badar i taffliga försök att vara både snygg och underhållande. Som en kärring på 60 bast som sminkat sig i rosa läppstifft över hela jävla fejjan. Bond jagar kriminal-organisationen Spectre och ledaren, spelad av en oerhört förrvirrad Christoph Waltz. Seriöst, vad fan gör Blofeld under hela filmen? 1 av 5 guldkameror.
 
 
21: Thunderball
Innan ni går ape-shit, så skall jag förklara. Jag VILL gilla Åskbollen. Men tyvärr är detta eviga undervattensäventyr inte för mig. Jag hatar och säga det, men den är för tråkig. Spänningen greppar inte mig. Även om det är snygga scener, välgjort och lite mysigt, så är det inte för mig. För det är inget riktigt äventyr. 1 av 5 guldkameror.
 
 
20: From Russia With Love
007 Ser Rött! Och jag ser röda ögon i natten som kommer hemsöka mig. Alla fans kommer vilja sätta mitt huvud på en påle. Men jag är ledsen. Samma problem som Åskbollen. Jag vill gilla den. Det är ju som en resa med vykortsvackra bilder. Men spänningen är lika engagerande som...något som är oengagerat....ja, mina liknelser når inte alltid fram. Red är en intressant fiende, men inte så intressant. Och mer finns det inte att säga. Mysig musik, någon okej action-scen. Men det håller inte. 2 av 5 guldkameror.
 
Markus sluta skrik! Vår resa kommer fortsätta, okej? Jag kommer ta resten av serien. Men just nu behöver farbror vila. Robin är trött. Och Die Another Day? Det kommer, okej? Sluta skrik.....gonatt!
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: