FilmFett

2017-05-09
13:12:00

Iron Sky 2 Trailer

Så Robin flippa sketan igår över Blade Runner 2049, idag är det min tur att hypa en sci-fi trailer då Iron Sky 2 The Coming race trailern nu är aktiv på youtube!

Så Vad kan man säga?? Filmen handlar om konsperationsteorin om att världen länge styrts av ödlemänniskor vars högkvarter ligger begravt under sydpolen. Dottern från förra filmens 2 hjältar tar med sig ett gäng villiga + ett gäng kultister som dyrkar Apple produkter, yepp Apple är en religion i framtiden för att ta sig till jordens kärna och bekämpa Ödle- Hitler ridandes på en dinosaurie. Håll även utkick efter ett välkänt ansikte!
 

Första Iron Sky var helt klart 2012s bästa film och min favorit film från Norden genom tiderna, den var inte perfekt och min overhype kanske blockerade alla negativa tyck och tänk men att se den på Bio, i Huvudrollen på Cnema, den största bioskärm i staden var ett av det årets stora händelser och nu kan det bli dags igen nästa år. Jag var så hypad att se den att jag till och med ställde till med en Nazi tema vecka där ett antal Nazisplotation filmer reviewades efter att ha sett den- Medans Robin med spänning ser fram emot Blade Runner så lär jag sitta å ....ja...dels se denna årets hyp-fest, Apornas Planet men nästa år är det Nazipalooza som gäller! Trailern kunde dock ha haft lite mer Laibach musik som gjorde förra filmens main trailer till en av de bästa trailers som gjorts.. men man kan inte få allt i livet och förhoppningsvist lägger man allt krut på filmen istället! Iron Sky 2 kommer ut nästa Februari.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: