0

Underwater love

För den som inte vet så börjar filmen med lite fakta om vad en kappa är, det är en sköldpadde liknande sagofigur inom japansk lore som man bör buga för så att den själv måste buga tillbaka för annars är den oartig och det är då högst troligt att dess skålliknande huvud töms på vatten, och medans den fyller på vatten kan man fly undan en vattenfylld grav. Nu har några japaner gått och gjort en film om folk som har sex med dem, denna historie lektion gick åt helvete precis där...
En avbildning av en Kappa....vill ni inte bara knulla skiten ur den?....Inte? sluta läsa genast då...
I en liten damm någonstanns i Japan sitter en Kappa och äter dess favorit mat, gurka. Asuka är en ung kvinna som jobbar på en fiskfabrik men när hon hittar en fisk som fortfarande är vid liv så räddar hon den genom att slänga den i en närliggande hamn, Asuka är lite whimzical, men hennes fisk nappas snabbt upp av Kappan från början av filmen och Asuka flyr för att berätta om hennes fynd men ingen tror på att hon såg en mytomspunnen varelse i närheten, inte ens Taki, hennes festman som hon snart ska gifta sig med.Kappan poppar snart upp igen för Asuka och säger att han är Aoki, en gammal pojkvän till Asuka som druknade för flera år sen.
kill me - Markus
Asuki tar med sig Kappan hem och försöker komiskt att dölja dess existens från hennes festman under en sex scen, därpå säger Aoki att han ska stanna hos Asuki ett tag och vill roa sig istället för att sticka tillbaka till sitt träsk. Men Aoki vill ha ”kul” med Asuki men när han inte får så drar han tillbaka till träsket men tar jobb i Asukis fiskfirma i förklädnad som en UV-strålningsallergiker som liknar Michael Jackson under de senare åren. Medans Asuki går på dejt med sin festman lyckas Aoki kirra en dejt med en hora som inte har nått emot att sätta på en människo/kräldjurs-hybrid, hon tycker bara att det är roligt. Men snart inser Asuki att Aoki, Kappan, är den hon är menad för. Kommer Asuki att ställa in sitt bröllop? Kommer Kappan överleva ett liv på land? Kommer Markus kräkas när han får se vad horan gör med Aokis ädlare delar? Troligen.
”this nig nug dead, better fuck him back to life”
Underwater Love är Filmfetts första Pink film, en pink film som vanligtvis inkluderar soft core porr, nakna kvinnor och våld såsom Sex and Fury. Denna är inte så våldsam utan mer artsy fartsy med sega scener och musikaler.Detta kan vara den mest japanska film jag någonsin sett, udda musik scener, knasiga personligheter, en protagonist som tagen direkt ur en anime, japan fanatiker lär älska denna film. Det var flera gånger under denna film då japanerna bara....var japaner och man sitter där med ett ansikte som antingen tyder på absolut förvirring eller en minimal stroke. Och nu till det alla vill veta, hur är sexscenerna? Um, beror på, är du intresserad av att se en tjej suga av en sköldpadde snopp så är denna film PRECIS för dig, resten av filmen är softcore och kommer från knappast någonstanns, det börjar lite som en svensk komedi film med dåliga skämt, fina estableshing shots...sen pang på pannkaka softcore och hårig japansk röv. Kappa sminket är dåligt som fan, man ser uppenbart vart masken börjar och ansiktet slutar, är det meningen att det ska vara så uppenbart? Är det något jag missar? Musiken är piss, den är typisk japansk med massa....svammel på japanska och dyker upp från ingenstanns, leder aldrig någonvart och är i stortsett onödiga. Underwater love är lite av en rörig story, fin produktion, vissa dåliga kamera rörelser speciellt under sexscener, dålig Kappa smink filmen är välgjord, lite för seg men välgjord. Det kanske är uppenbart att ag diggar filmen ser bra ut och väldigt lite till. Underwater love får svag 2/5 Guldkameror.
Markus