0

The Gift

För länge sedan talade GoodBadFlicks om filmen The Gift. En film som han själv påstod hade ett extremt imponerande slut. Jag blev måttligt intresserad och gav filmen en chans.
 
 
Simon är en lyckad affärsman som flyttat in med sin fru Robyn (bäst namn ever) till ett vackert hus. Allt är frid och fröjd och Simon är överaskad åt att träffa en gammal skolkamrat, Gordon. Gordon är väldigt vänlig och hans varma hjärta gör att Robyn öppnar sig för att paret ska få vara Gordons vän. Men Simon tycker något är knepigt med Gordon och eftersom Simon aldrig riktigt var en vän till honom så begriper han sig inte på varför Gordon är så hjärtlig. Snart börjar Gordon ge paret presenter av Gordon.
 
 
Jag vill bara säga en sak. Ni kommer aldrig kunna räkna ut hur saker spårar ut mot filmens sista halva. Och detta fungerar till filmens fördel. Slutet är som en present till tittaren själv och bryter alla förväntningar på ett bra sätt. Filmen producerades av Jeff Goldblum....nej, fan det är inte rätt....Blumhouse, menar jag och enligt trailern är det värsta skräckisen...vilket filmen verkligen inte är. Men är den perfekt? Nej, du kommer troligtvis bara se filmen en gång.
 
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin