FilmFett

2017-03-18
04:16:00

Leprechaun Back 2 da Hood

 
Som vanligt börjar vi helt random, ingen tidigare handlign spelar roll och denna har faktiskt ett jävligt bra öppningsscen om mytologin om Leprechauns som efter att en kung föll återfick sitt hem i skogen...men en återvände aldrig...sen börjar tyvärr filmen med att en präst springer i mörkret och i en rätt bra duell så stupar de båda. Ett år senare möter vi Emily och hennes misslyckade ghettovänner. Emily jobbar på en skönhetssalong men drömmer om collage men i hennes skor är det lååångt från en möjlighet. Emily tar en dag med sig sin bästis Linda till en spådam som spår otur i form av en grön liten gubbe. Men otur eller ej! Emiky hamnar snart mitt i änden av en regnbåge och hittar där... du gissade rätt, en fucking Onix i Pokemon go bitches!!!, nä en liten kista med guld i ett stort hål i marken som visar sig vara en underjordstunnel.
Emily delar guldet med sina vänner utan vetskapen om att i marken där Leprechaun för ett år sedan stupat återupplivas han och det är nu filmen börjar på riktigt.
"Maaaaaaan, who da fuck you calling nigga...nigga!"

Så denna...Back 2 da Hood sägs vara den sämsta i serien....nigga you even see the last 2? Att säga att denna är den bästa på länge är....att  ta i men med de 2 tidigare filmerna skulle en halsfluss vara bättre. Så....filmens öppningsscen som bygger på lore och återvändandet av fyrklövern som ett Leprechaun kors är ett välkommet återvändande och för att inte nämna Leprechauns nya, mer demoniska kostym. Tyvärr är det också en hel del skit med, Leprechaun använder här aldrig någon magi, utan går full Mortal Kombat, skämten är lika roliga som böldpest men vi har bättre hiphop dock! Precis som Curse of Chucky, den 6te delen i Child's Play serien och denna är 6te delen i Leprechaun serien och båda är den bästa sedan en medioker 3dje del och en 5te del som är trög, en 4de del som provar nått nytt. I båda 6te delarna finns mycket relationsdrama som ingen bryr sig om under handlingens gång och filmen räddas...eller nja, blir mycket bättre i slutet med ett bra tal ifrån filmens lilla skurk. Så kort sagt, bra delar, fler sämre delar, mer sevärd än hälften av serien men endå ett lamt försök till en uppföljare, Leprechaun back 2 da hood får svag 2/5 guldkameror.
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: