FilmFett

2017-06-14
00:11:00

Pink Flamingos

 
I en husvagn någonstanns i hjärtat av Baltimore bor Divine och hennes familj av udda typer såsom hennes efterblivna son, äggtokiga mamma Mrs. Edith, som sitter å gapar efter Äggbudet hela dagen och Divine hon själv som vunnit titeln världens äckligaste människa, en titel som Fru och Herr Marbel vill åt! De hatar hur känd Divine är pga sitt snusk så de har en egen plan till att roffa åt sig titeln, de kidnappar kvinnor, våldtar dem och säljer oäktingen till lesbiska par varav ett barn får namnet Little Noodles.  Divine planerar fest och köper/snor massa kött (hon stoppar lite av det mellan benen medans Marbel kidnappar en ny barnmakare då en av deras flickor nyligen dött under födseln av Little Noodles.
"You fucking little dingleberry!"
 
Crackers, Divines son skaffar med sig brutta hem vid namn Cookie och sätter på henne i hönsskjulet...och kastar en höna på na under sexandet (hönan hamnar sen imellan deras kroppar och man ser genuint hur förvirrad kycklingen ser ut).  Kärleken är i luften då även Mormor Edith bestämmer sig för att gifta sig med sin älskade Eggman. Det visar sig dock att Cookie är en spion! DUN DUN DUN....för Marbels...DUN DUN DUN.... som har en överaskning till Divines stora fest! DUN DUN DUN.... Dagen därpå startar Marbels krig med Divines familj genom att skicka en färsk bajskorv i födelsedagspresent. Nu är det krig, vem kommer bli den snuskigaste familjen nånsin? Vart kommer de båda dra gränsen?
"Oh my God Almighty! Someone has sent me a bowel movement!"
 
Okay så det tog filmfett nästam 5 år att komma till filmen där Divine äter riktig hundskit, vi är misslyckade som blogg. Så Hur reviewar man en film som Pink Flamingos vars budget var ett tuggumipapper och en kondom? Det är nått jag borde kunna vid det här lagret... Men så här är de, filmen har 0 kvalité, ljudet är som en Simonsays i en gräsklippare, bilden är som filmad på en kamera från 70-talet....oh fucking wait det är just det den är och välskriven som uppsats skriven av Robin på bakfyllan.....vem skämtar jag med, Robin dricker knappast vatten. Men filmens roligheter sitter det absurda, allt ifrån äggdamen, till hundbajset till våldtäkskällaren och incesten, det finns som sagt mycket att påpeka och för den som gillar det makabra inom det männskliga psyket eller gillar att utmana sig vart ens smärtgräns och med tanke på att filmens handling cirkulerar runt 2 familjer som vill bli den Filthiest i världen och John Waters är rätt jävla skruvad i colan så finns de inte mycket han inte gör för film....fråga bara snubben vars rövhål sjunger Bird is the Word vilket inte har nån inverkan på storyn. Pink Flamingos är en av de där filmerna som Roger Ebert gav 0 stjärnor och när Ebert ger en film 0 stjärnor till en film i en sån här klass så vet man att man kommer få en jävligt undeerhålande film stund i ...vad är motsatsen till värdsklass?....tomt-rum-klass?...kvartersklass? Pink Flamingos är steget mer profissionell än Mondo Trasho och innehåller flera av världens mest obeskrivliga scener och är endast till för de som älskar den här typen av filmer där skådespeleriet inte är bäst i världen men det är det minsta av filmens problem. Pink Flamingos får 3/5 Guldkameror för hur ..... ja sevärd filmen är. Se den endast om du vill se den underligaste film du troligen sett på länge. Ta en trip ner till Dreamland, du lär sent glömma det du sett där. Seriöst dock, se nån intervju med Waters om Pink Flamingos, hans livshistorier är fan fantastiska.
 
Markus

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: