FilmFett

2017-06-08
15:13:25

Oversexed Rugsuckers from Mars

Efter en introsekvens där filmskaparnas namn står med utklipp från en tidning som sugs upp av en dammsugare så får tittaren...det vill säga jag en titt in i människans ursprung. Tydligen är människosläktet bara ett experiment av fulla, perversa marsianer i mikrostorlek. De återvänder efter 10 miljoner år och är missnöjda över vad människorna åstakommit så de testar att uppdatera dem genom att korsa en luffare med maskiner, i detta fall en dammsugare. De skjuter en kärlekspil på en luffare som genast börjar jucka en damsugare. Lite längre bort argumenterar ett par med äktenskapsproblem om att deras damsugare är trasig och inte har råd att köpa en ny. Tom, mannen i detta förhållande åker till jobbet ......säger han men åker till sin flickvän. Luffaren som nyligen haft sex och är nu i ett seriöst förhållande med dammsugaren blir utvald till en studie där man ska göra losers till respekterade individer i samhället som går ut på att han ska snacka med en psyklog. Medans Luffaren är på ett av mötet snor någon hans älskade dammsugare och säljer till Tom.
Gissa vad som sker 5 sekunder efteråt

En dag när Toms fru använder Dusty som luffaren kallade sin älskade dammsugare så mördas hon av apparaten och Tom får skulden men släpps pga brist av bevis och det första gör han gör som änkling? en dejt såklart! Förkrossad över förlusten av sin älskade Dusty så får sig luffaren en rejäl makeover så han går från att se ut som Grizzly Adams heroin beroende brosa till att se ut som italienska Dr. Phil. Snart får dock även Tom känna Dustys vrede men överlever tack vare att snuten fick fram rätt typ av bevis för att häkta honom. Hans älskarinna Rena försöker övertala snuten om att Tom är en god man genom att suga av ansvarig inspektör över fallet. Nu är det upp till Rena att rädda Tom och bevisa att Dusty lever samtidigt som Luffaren måste göra ett viktigt val om att bli en respekteradindivid eller ta hand om sin avkomma han senare får med Dusty.
hoppas du gillar alien rumpa

Detta kan vara den billigste filmen Filmfett någonsin recenserat. Stop Motion effekterna och röstskådespeleriet är underhållande dåligt fast rösterna nästan är oförsåbara. Premisen att marsianer gör en luffare kåt i en levande dammsugare som sedan går och dödar folk är förjävla udda och dess parodi scener, såsom när de paroderar 2001 a space odessey är inte så välutänkta men för absurdt att inte småflina åt. De mest tekniska scenerna vi får är när en av lerfigurerna som spelar aliens lyckas pinka. Varför MST3k vägrade att Riffa denna film är underligt, de vägrade bara 3 filmer, denna, Child Bride (som går ut på just vad titlen föresår) och någon mer jag inte hittar namnet på, olika källor säger olika! Vissa sekvenser i filmen verkar tappa fokus dock, ibland är det problematiskt att hålla reda på vad som sker då klippningen ibland ..strular till det med koncentrationsförmåga och man tappar lätt bort sig ett tag tils de antingen byter scen eller plockar upp fokus. En del av musiknummrerna som dyker upp är i varierande kvalité, vissa är faktiskt rätt bra å något jag själv skulle ha på min Spotify lista medans andra får en att vlja snabbspla filmen. Oversexed rugsuckers from mars försöker vara en film med mer än bara en rolig titel, den försöker för allt den är värd med roliga skämt och situationer, sitruationerna lyckas de med som då luffaren skjuter snutar för de vill ta hans halvbebis/halvdamsugare ifrån honom eller då en av UFOrna försöker ha sex med honom men skämten består mest av ordlekar såsom tv kanalen SHT etc. Oversexed Rugsuckers from Mars får 2/5 Guldkameror.försöker lite för hårt men inte alls en av de sämre Filmfett filmerna.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: