FilmFett

2017-06-13
02:55:00

Multiple Maniacs

 
Så alla har vi en å annan konstig grej i livet som får ens skrev att dingla till och Lady Devines roadshow Cavicade har troligen det du söker och bäst av allt är att det är gratis och populärast i staden. Där kan du göra allt, slicka armhålor, nakenpyramid, sniffa bhar och allt men lokal befolkningen i Baltimore är inte för dessa sex shower då de inte vill se bögar kyssas eller kräkätare..så illa är det inte, de har hamburgegubbe. Men showen avslutas med att Divine poppar upp och rånar publiken, och så är det de får cash. Men Divine tycker showen är för enformig och rådfrågar en av hennes anställda om hur de skulle kunna piffa upp showen.... de bestämmer sig för att börja mörda publiken medans en flicka vid namn Bonnie försöker ta sig in i showen genom att flirta med Mr. Davis, showens högtalande presentatör men han vill inte att den mental sjuka Divine ska få tänderna i henne.
"Look at her cunt, I can smell it over here""
Mr. Davis och Divine bråkar som syskon och har olika tyck och tänk om showens nya final. Mr. Davis funderar på att lämna showen men riskerar fängelse eller även att mördas om han lämnar Divine för att åka landet runt med Bonnie, hans älskade som han försökt få in i truppen endast så de kan umngås varje dag och drömmer även att döda Lady Divine, något en av Divines spioner hör och medelar henne på stubben. Divine blir skitsur och ger sig ut för att ge dem på nöten men blir anfallen av några gatopersoner och i sin chock hamnar hon i en kyrka där hon berättar om jesus och hennes sug att ligga med kvinnan som verkar stöta på henne. Har Divine blivit pånyttffödd? Vem kommer döda vem? Kommer nästa film vara i färg?
" What ugly children they have!"
Waters första ljudfilm är precis som du tänkt dig, helt jävla galen och motbjudande och böjer på reglerna om vad som var tillåtet att visa på film såsom olika fetishar, homosexualitet och brutala mord av varierande kvalité. Med de flesta Dreamlanders ombord är det Dreamlands galore med funkig musik och ingen koppling på samvete. Shannon Tate nämns som att ha koppling till Mr. Davis karaktär och man skämtar om att Davis var med Helter Skelter och närvarande natten då Manson och hans gäng mördade Shannon Tate med flera i de legendariska morden. Filmen är låg kvalité och är ännu en av filmerna som överdrivet Divines skönhet till komisk effekt och har såklart min favorit dreamlander i sig, Mink Stole som en kyrkbesökare som visar sig ha en kyrkfetish och kör upp saker i Divines röv i en av filmens mindre sexiga scener och det finns en hel hög av dem i den här filmen, men filmen är ju släppt av Critireon så filmen får 10/5...okay egentligen inte men Multiple Maniacs är Waters riktiga film och är dels därför sevärd men om du är en sjuk fan som gillar skumma men endå artsy fartsy filmer som jag kallar dem, något Waters är en av de bästa inom branchen på så ja detta är en film som passar Waters fans som en pusselbit i ett pussel men för andra kan filmen vara lite för vulgär i bild och ljud men har en våldtäktsscen involverande en transa och en gigantisk kräfta så filmen får 3/5 Guldkameror. Härnäst, filmen som tog småstadspojken och gjorde han till gudfadern av snuskerier.

 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: