FilmFett

2017-07-23
16:54:29

Toxic avenger Part 3

Så första Toxic Avengers uppföljaren, del 2, var verkligen inte mycket att hänga i granen, den hade en början och ett slut och en trip till Japan inblandat men därimellan var den rätt så...dålig...men bra om man jämnför den med del 3 och med tanke på att båda delarna först var tänkt som 1 film så kommer denna troligen bestå av resterna....och det märks.

" Redneck Zombies was gruesome" "Gruesome? You want gruesome? You should see my mother in law!"

Efter att ha besegrat Apocalypse Inc. och rotat igenom hela Japan efter sin pappa verkar fred ha establiserat sig i Tromaville, staden där de flesta Tromaville filmerna utspelar sig men HAH tji fick du, då Apocalypse Inc snart skickar ut fler hulliganer för att göra livet surt för invånarna men Toxic anländer snabbare än Italienska Spider-man och brutalt slaktar dem.  Efter Terroristerna besegrats så återgår livet till det vanliga, Toxie är förlovad med sin blinda flickvän Clair och staden är mer säker än någonsin.....vilket gör Toxie arbetslös vilket betyder att inte får betalt och Clairs bidrag inte räcker. Lyckan ler dock mot Toxie då de en dag får ett brev med posten där det står att en viss Dr. Goldberg kan ge Clair tillbaka sin syn men detta ingrepp komma kosta skjortan så Toxie försöker sig på alla jobb han kan få men ha ha ha inget duger då Toxie är radioaktiv..och hemsk på alla jobb.
"This is one load of toxic waste that won't stay buried!"
 
På annat håll har Apocalypse Inc ett möte där deltagarna skryter med hur många miljöbrott och knarkbrott de lyckats genomfört men chefen är onöjd då Apocalypse Inc förlorade Tromaville till Toxie så vill chefen ha Toxies huvud på ett fat men får en ondare plan då han får reda på Clairs ögon operation och erbjuder Toxie ett jobb i utbyte mot Clairs ögon och Toxies själ men snart märker Toxie att Apockalypse Incs boss är djävulen själv.... synd bara att Toxie redan gett in i frästelsen. Nu måste  Toxie genom gå 3 övningar på Djävulens accord precis som en grekisk tradegi. kommer Tromaville falla offer för helvetet? Kommer Toxie dö?.....Kommer något spela roll då Troma rebootade serien i nästa film.
 
"It smells important"
 
Oh boy...denna var svår...det gör ont när en av ens favorit företag för något så...annorlunda...Troma som kan få en ankskit att bli underhållande har producerat något så...tråkigt..tragiskt..orent..  Helt klart sämst i serien och saknar sevärdigheten som första och 4de toxic Avengers flmen har samt att i filmen Citizen Toxie, den 4de så säger man själv att enligt ett Loophål hände aldrig del 2 och 3 och kan anses vara Halloween 4-6 utav Toxic Avenger filmerna.  Filmen i en av öppningsscenerna gör narr av troma filmer då en tjej säger "vi vill ha variatio, vi gillar Troma filmer" "Screw Troma Movies!" ....fler skämt än så får vi inte......eller jo de försöker och ge oss en hel hög men denna buffe är rena mardrömen då inte mycket går att svälja. "Men Markus, du gnäller ju bara " ....Okay då ska jag dra det positiva med filmen, urdåliga special effekter i klasisskt Troma anda och bra action och såklart mycket naket bjuds det på men det är det som är emellan  som är lite...vekt. I en Scen hoppar Toxie hopprep med en skurks tarm, det låter det kul men utfört på ett fjantigt sätt. Mark Torgl, killen som spelade Melvin the Mop Boy i första Toxic avenger fick erbjundandet att vara med men Troma kunde inte möta hans penga krav så de ersatte han...vilket leder till en annan punkt jag vill rekomendera, Toxic TuTu är en dokumentär om Mark Torgl som kommer ut snart och handlar om vad Torgl gjorde efter Toxic Avenger och kultstatusen han fått, den är värd att se...det är illa när en dokumentär är bättre och mer underhållande än att se Toxie slåss mot Djävulen han själv. Rick Collins är en bra skådis i denna och han skiner i rollen som Apocalypse Incs chef. Toxic Avenger 3, The Last Temptation of Toxie är en ....dålig film...med små ting som gör filmen inte helt osebar men är en uppenbar skip såvida du absolut inte vill se hela serien, se 1an och 4an istället. Last Temptation of Toxie får 1/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: