FilmFett

2017-07-06
19:36:37

The Last Scout

Ett kärnvapenkrig har förvandlat Jorden till aska....som vanligt, och överlevare flyr Jorden i en massa skepp för att hitta nya planeter att bo på. Skeppet Pegasus är en av skeppen och besättningen har sett bättre dagar. Maskinisten Pete försöker hålla humöret uppe, men med en bitter gubbe, en dominant man som helst vill vara kapten och kaptenen själv som är trött på sitt jobb, så är inte allt som det ska vara. En dag hittar dom en kinesiskt rymdskepp, mitt ute i ingenstans...
 
 
The Last Scout är en seg film, där man fokuserar på karaktärernas ångest och deras dystra liv. Alla har sina personligheter och deras egna mål. Som den skalliga och dominanta mannen som är trött på kaptenen, som tappat tron på allt. Kort sagt är detta en djupare film än vad man kan förvänta sig av en billigare sci-fi rulle. Annars är jag överaskad av hur snygg filmen är. Fotot och miljön övertalar bra och kostymerna känns som något från Mass Effect.
 
 
Gillar alla filmen? Troligtvis inte. Det är en enkel rulle som tyvärr blir tråkig i sista akten. Men jag var intresserad tills sluttexterna.
 
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: