FilmFett

2017-07-02
01:31:03

Society

Bill är en ung man i sina praktår sm har allt, rika föräldrar, het flickvän men endå så mår han dåligt då han får för sig att någonting är på väg att hända, något stort som involverar hans nära och kära. En dag så hittar Bill en ung man vid namn David som verkar som besatt av hans syster Brittney som har en debutant fest (vad nu det är) som Bill tyvärr missar pga en viktig basketmatch i skolan. Billy känner att han inte är lika stor del utav familjen såsom hans syster som verkar få all sina föräldrars uppvakande medans Bill får skumma blickar, lite förakt och som körsbäret på denna skummglass ser han i syner, ett vanligt äpple kan tillexempl vara fullt av maskar, sushi kan i hans värld förvandlas till sniglar. På stranden möter även Bill även David som har ett band till Bill som han spelade in hemma hos dem.

"How do you like your tea? Cream, sugar... or do you want me to pee in it?"

Det visar sig att David har buggat familjens bil och Brittnays örhänge och på bandet låter det som festen Brittnay och hans föräldrar gått på är en stor orige men det hörs även underliga, icke männskliga ljud på bandet som följs av skrik som låter som om någon dör. Billy rusar till sin psykolog och ger han bandet så han kan vakta det men när Bill kommer tillbaka dagen efter å de båda lyssnar på det är både dödsfallet och origen utbytta mot ljudet av en vanlig överklassfest.  När folk kommer med ledtrådar till Bill så har de en vana att dö direkt efter eller innan de hinner avslöja något och alla bevis som indikerar mot mord är raderade. Handskas Bill verkligen med ett hemligt samhälle som styr staden? Vad gör de på sina möten egentligen? Vad är verkligt och vem är vän eller fiende?

"You were right Billy, I am a butthead!"

Efter Brian Yuzna producerat flera av Stuart Gordons H.P Lovecraft filmer så gav han sig på chanes att regissera en film.....och jisses vilket resultat, ingen build up utan pang på pannkaka med det knasiga och flummiga, han sumpade sin chans att bli nästa Orson Welles direkt och det är jag å iallafall Tarre från Tarresfilmblogg glada över då resultater är ett absurdt klusterfuck som amerikanarna skulle säga. Billy Warlock är din genuina handsome guy som inget hellre vill annat än att vara en ung man men vars liv flippas upp och ner av sin familj...lite värre än andra tonårsdraman då denna film innehåller blodiga origer med mord å shit. Filmens styrka beror på hur lugnt filmen startar och det verkar sedan ruta ett att någonting är fel men hur  fel det verkligen är är omöjligt att gissa innan man ser scenerna. Billy Warlock är en bra skådis som slängs in i en skum värld där till och med en vanlig dag på stranden kan vara en scen där man håller upp sin guard för det här är en sån där film där allt kan gå fel närsom helst. De Praktiska effekterna är jävligt bra, vad förväntar man sig inte från gänget bakom Re-Animator och From Beyond och hela filmen skriker Lovecraftian-horror, något Yuzna skulle fortsätta med i Re-Animator uppföljarna och lite smått i sina andra filmer om galenskaper vilket är de flesta av Yuznas bibliotek av filmer såsom Silent night Deadly Night 4 och Tandläkarfilmerna, denna är dock kanske hans mest galna och vildaste verk. Society får 3,5/5 Guldkameror.

Markus

, vad fan håller du på med?? Du nämnde knappast något om orige scenerna, såg du ens filmen??  Ja det gjorde jag men jag rekomenderar att du ser dessa mindfuckade scener för dig själv då ord inte kan beskriva.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: