0

Masters of the Universe

Cannon Films släppte deras inte alltför episka rulle Masters of The Universe år 1987. Men frågan alla ställer sig är...kommer He-man vråla "I have the power!".
 
Langela har världens roligaste gummimask under hela filmen.
 
He-Man is in a lot of shit. Hans land, Eternia, hotas av den onda Skeletor som vill ta över fästningen Castle Grayskull. Innan vi hinner säga "varför?" så har han lyckats. Och han har även dess drottning som fånge. Kan Skeletors fiende He-Man stoppa honom? Nej, för hans kollega Gwildor använder en maskin som för dom till Jorden av misstag. He-Man och hans vänner springer snart på Julie, spelad av Courtney Cox och dom måste hitta maskinen igen för att kunna ta sig tillbaka och stoppa Skeletor.
 
Laser-piskor! This movie knows how to touch my G-spot!
 
Den här filmen är sjukt flummig! Som återberättad av en berusad man på en bar. Varför åker He-man till 80-tals Jorden? Mest troligtvis hade dom inte råd att filma allt i en fantasy-miljö. Frank Langela äger rollen som Skeletor, och Lundgren som He-man, samt Meg Foster som den onda Evil-Lynn. Namnen är komiska och skådisarna sparkar röv.
 
Rektorn från Tillbaka till Framtiden spelar snut som jagar He-Man....bara för att han vill!
 
Men som jag skrivit tidigare så känns filmen väldigt flummig. Det finns inte mycket till karaktärer. Det finns också världens segaste scen då hjältarna försöker få maskinen att fungera medans Skeletor taggar sin armé om att han har vunnit. Det känns som en kvarts lång scen och det är oerhört frustrerande. Vilket är synd, då filmen kunde blivit en ny Flash Gordon. Dessutom...är det bara jag eller känns filmen som en uppföljare på en He-man film som inte finns?
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin