0

Body Melt

På ett spa någonstanns i australien är servicen jätte bra, men ett hemskt experiment pågår bakom kulisserna då stadens invånare används som försökskaniner för detta hemska medel som smälter kroppsmassor. En morgon får invånarna i staden Pebbles Court en lilen liten låda där det står Vimuville och vi får möta pillrets första offer, en av männen som var med och skapade drogen som får rycket i en mataffär men flyr i bilen och får snuten efter sig men omkommer i en traffikolycka mitt i ett bostadsområde och hans kropp börjar dekompensera. Inne i en man som heter Pauls hus ser vi hur en av områdets han börjar fiffla med samma medel som nyss dödade mannen utanför efter att ha fått det i posten.. Dektetiv Sam är på platsen och hittar mannens hemliga bandinspelare där det låter som att mannen är nerdrogad. Filmens hjälte Paul som vi tidigare i filmen såg ta drogerna börjar hallisionera olika personer. Medans hans 2 grannar är ute på roadtrip så märker de drogens inverkan på områdets invånare.
Chicks loves her...

Grannpojkarna hamnar på en farm där familjen är incest smittade galna kannibaler efter deras bil brakat ihop där en av pojkarna dödas medans Dektetiv Sam säker ledtrådar angående mannne som dog i bilolyckan efter Vimuville hittas i hans ficka. Hans jakt leder dem till spat från filmens början samtidigt så hittar den överlevande grannpojken ett foto på kannibalfamiljens överhuvud tillsammans med en välkänd doktor som kan ha svaren ....eller är inblandad i skapandet av drogen. Kommer företaget skörda tusentals liv? Kommer vi få se ännu mer fräsha milf tuttar?
'Tis just a flesh wound'

Filmen är en skräckis från Australien, det var känge sedan vi såg en Ozplotation rulle! Filmen är en rätt så kuslig body Horror film där dess starka sida är de praktiska effekterna, det finns för många bra för att räkna upp alla. Det är en film där alla karaktärer antingen redan är galna eller så blir de det under filmens gång. Paul är en rätt tråkig karaktär men folket han ser framför sig är intressanta från kvinnan som ser ut som Chop Top från TCM 2 till kvinnan som ser ut som att slita ut hans njurar i scen.. Filmen blir lite utdragen men galenskaperna håller sig fräsha, från familjen som ser ut som 56 generationer som levererar en av de mest smärtsamma dödsscener involverande ett skrev utav incest till Pauls olika syner. Filmen har många jävligt skumma stunder som aldrig gör filmen tråkig, man sitter och väntar på nästa hux krux och man behöver inte vänta länge. Tillskillnad från andra Body Horror filmer såsom Blue Sunshine, Fly eller The Thing så är atmosfären inte bra.... det är överaskande, de brukar ha en jävligt bra atmosfär men i denna är det inget märkvärdigt. Filmen är en satir på hälsoföretag med alla deras hälsopiller och medel som var nästan lika illa som det är idag, Förutom några jävligt coola dödsscener och sminkning så är filmen rätt b-aktig men underhållande, jävligt underhållande, se inte filmen med en dejt för den dödar den erotiska stämmningen värre än en fis.  Body Melt får 2.5/5 Guldkameror.
 
Markus