0

Black Mass

Eftersom vi har dykt ner i skräckträsket lite väl länge vill jag dra upp en drama film....och detta är den enda som jag har kvar att recensera. Lets go!
 
Johnny Depp spelar Jimmy "Whitey" Bulgar, en livsfarlig irländsk gangster i 70-talets Boston. Polisen ligger hack i häl på honom under en lång tid, men skapar en motvillig allians med honom för att ta ner ett ännu större hot. Nämligen den italienska maffian. FBI-agenten Conolly samarbetar med Bulgar, men saker är komplicerade då Bulgars bror är en senator (Benedict Cumberbatch).
 
We are going to need lots of salt....
 
Ärligt talat? Jag minns inte mycket av filmen. Johnny Depp är sjukt bra i rollen och man kan inte peka och säga "det där är Deppen" utan här märker man att han har skills. Han ser sjuk ut i sin bleka nunna. Och smal ut också. Lägg till hans obehagliga scen då Bulgar har en middag med Conelly och hans fru. Gissa vem Bulgar börjar bli attraherad av? Ja, det är inte Conelly i alla fall!
 
 
Filmen är lite tom på innehåll, trots en intressant story. Jag kan ingenting om den sanna historien bakom Bulgar, men filmen fångar en lågmäld attityd som känns genom hela filmen....med konsekvensen att man inte minns filmen så mycket efteråt.
 
 
2 av 5 guldkameror. Hade inte Depp varit med så hade filmen varit made for TV.
 
Robin