0

The Erotic adventures of Pinocchio

Den goda fen star på en scen och strippar samtidigt som hon berättar historien om Pinocchio. En gång för länge sedan så fanns där en tjej vid namn Gepetta, och är en tjej är en träskultör. Då ingen man uppfyller henne så påbörjar hon en dag ett bygge av en man av träd som helt plötsligt börjar tala med henne och beordrar henne att klä av sig näck. Gepetta ger sin trägubbe namnet Pinocchio och börjar genast testköra honom...vilket inte riktigt funkar så Gepetta ger upp, men precis som i sagan så kommer den goda fen till räddning och gör Pinocchio livslevande. Han måste senare komma på ett sätt att bli en riktig man. Men när Pinocchio är påväg för att ta Gepettas oskuld möter han Jo Jo som berättar om hemskheterna med att gifta sig, skaffa barn och betala räkningar och leder Pinocchio till sitt horhus/broulesque.
"A Bedtime Story For Adults"
Den goda fen gillar inte det och skäller ut honom samt gör honom till en orörlig docka igen men Jo Jo tänker att man kan använda Pinocchio som en attraktion då en av hans horor ser Pinocchios paket. Det visar sig att Pinocchio är en naturbegåvning så Jo Jo ser bara dollar i hans närvaro men Pinocchio är fast inställd på att gå å nuppa Gepetta istället....efter att ha pökat hela Jo Jos horhus. Jo Jo försöker dock övertala Pinocchio om att bli hans super hora, en giggalo som kvinnor världen över kommer betala bra för att sätta på i utbyte mot pengar för det är ju det kvinnor vill ha, och Gepetta är en kvinna. Kommer den goda fén tillåta detta? Kommer Pinocchio få sin Gepetta? Vem kommer spela valen? Vart är Benjamin syrsa?
"It's not his nose that grows!"

Detta är, om du inte förstått det, en sexsplotation film som ......inte är så pjåkig? Det visar sig bara att de flesta p-rullar från dåtiden faktiskt la mer krut på sin produktion jämnfört med idag, i denna har vi t.ex sångnummer, helt okay skådespel jämnfört mot ” lemon stealing whores” – aktiga skådespeleriet vi oftast ser i dagens vuxen filmer. Diane Thorn, känd som Ilsa She Wolf of the SS spelar den goda fen som ger Pinocchio liv....och ett skjut men annars finns det inga större namn i produktionen. Filmsettet de använder (de använder typ bara ett) är imponerande för en sådan lågproduktion vars audio track suger och ja hela kvalitén suger, men det är en gammal film som knappast fått ett VHS släpp. Det finns inte så mycket att säga, filmen försöker vara rolig med några skämt men dessa är inget skrattpulver tyvärr, den följer inte boken utan bara att Gepetta har gjort Pinocchio av träd och får hjälp av en god fe är typ taget ur boken. För den som är intresserad innehåller filmen jävligt mycket sex och det är väl det som är det viktigast med den här typen av film, visst det är softcore som bara fan, men det är väl en sexsplotation rulle?? The Erotic adventures of Pinocchio får 2/5 Guldkameror.
Markus