FilmFett

2017-08-17
21:57:00

My Mum's a werewolf

Från Hairy Productions (god damn it Pirro) kommer berättelsen om familjen Shaber bestående av Mamma Leslie, dottern Jennifer och pappa Howard (som spelas av samma snubbe som spelade Herman Munster i Munsters Today). Jennifer har en väninna som är besatt av monster filmer, vilket Jennifer retar sig på som satan men vänninnan lyckas dra med sig henne till en spådam som berättar för Jennifer att hon någon dag kommer slåss mot en stor best och att en av hennes närstående kommer möta en lång, mörk främling och komma möta ondska inom ett par dagar. Jennifers föräldrar har tappat gnistan då pappa bara jbbar och mamma bara glor på tv. En dag när Leslie är i djuraffären för att köpa ett lopp halsband till deras hund möter hon John Saxon som jobbar i affären och ser ut som en lång, mörk främling som ger na halsbandet gratis och sedan stoppar en rånare som snor Leslies handväska.
"This is like the Bloody Gypsies from Yucca Flats""
De båda tar en lunch och Saxon stöter på Leslie som om hon vore en biljardboll och ger fler ledtrådar till att han är en varulv såsom huggtänder, ögon som en galen varg och undviker silver bestick. Leslie blir kär i Saxons karaktär som heter Harry omedveten om att dottern Jennifer ser det hela då hon försökt ge henne blommor och låstas att de är ifrån hennes pappa. Harry impar och förtrollar henne tillräckligt så det är bara ett faktum innan de börjar utföra älskog. En skön natt återgår Leslies liv tillbaka till det vanliga men med en infekterad tå som Jennifer märker har ett bitmärke på. Men Leslies liv förändras radikalt inom loppet av några dagar och den kära familjemorsan förvandlas snart till ett monster.
"Mum! I saw you the other day!" "You see me everyday..."
Från Mark Pirro, skaparen till en av världens mest underskattade rullar, Deathrow Gameshow men även andra klassiker såsom Rectuma, en film om en röv som växer sig större än godzilla och attackerar en stad, Nudist Colony of the Dead där ett kyrkläger tar över en nudistkoloni vilket leder till att nudisterna tar självmord och sedan återvänder från det döda och Color Blinded som handlar om hur en vit kvinna blir svart över en natt. Crown Pictures, studion som gav ut Deathrow Gameshow fuckade verkligen Pirro bakifrån så när de fått ett manus av Pirro, som skulle bli denna film så valdes han till att regissera med för minimal lön och lämnade då Crown som fick leta efter en annan regissör för att avsluta filmen men Pirromount äger endå filmens rättigheter och anses oftast vara en av Pirros rullar och har levt ett långt liv på amerikansk kabel tv. På tal om Crown International Pictures, de har en hel hög av filmer värda att nämna! Beast of Yucca Flats med Tor Johnsson, svensken som var med i många Ed Wood filmer som ett radioaktivt monster, orgy of the dead regisserad av en utbränd och okänd Ed Wood, The Pom Pom Girls samt ansvarig importör av Sonny Chibas Street Fighter filmer och den halvklara filmen Madmen of Mandoras som efter att ett par UCLA studenter fick sina händer på den blev They Saved Hitlers Brain. Susan Blakely är filmens bästa skådis och den enda som spelar lite seriöst medans de andra är mer mark Pirro-stuk på, överskådespeleri och dumma men roliga lines och i stil går det inte att bli mer lik Deathrow Gameshow och de båda är passande för en dubblett kväll.  för den lilla budget filmen har ser den asbra ut, som en riktig stor produktion från filmens era och så är den välgjord. Den använder inte lika många filmset som Deathrow utan filmar mer på plats och ja, filmen känns större än den set-producerade Deathrow Gameshow. John Saxon är enastående i den här rollen även om han inte tar rollen seriöst så ser man att han har roligt som fasan. Filmen bjussar på ett par skratt men för det mesta är det överdrivet och precis som i Deathrow Gameshow så ligger den mesta humorn på överskådespeleri eller dumma puns. Om du kan få tag i filmen, se den, Mark Pirro behöver kult status men om det stod mellan denna eller Deathrow Gameshow så vinner Deathshow Gameshow men my Mother's a Warewolf är inte så illa heller, det är en dum idé som vet exakt vad den är. My Mother's a Werewolf får 3/5 Guldkameror.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: