FilmFett

2017-08-30
19:41:00

GoldenEye: Rouge Agent

Har jag spelat alla Bond-spel? Nej, men man måste ju bygga upp hypen inför recensionen på den sista Bond-filmen på temat...tills den nya Bond-filmen kommer ut såklart. 
 
Du spelar en namnlös agent som MI6 sparkat efter ett hologram-test där du råkat döda James Bond. Och Auric Goldfinger, skurken du skulle stoppa i hologrammet, bombar sönder hela Fort Knox. Du får helt enkelt kicken för du har fuckat upp. Men direkt efter det så blir du inhyrd av Auric Goldfinger själv! Och ditt jobb är att kriga mot hans nemesis Dr No!
 
 
Spelets story är lika ologisk och udda som ett barns berättande. Inget hänger ihop och det kan ibland vara charmigt. Men samtidigt så är spel-mekaniken rätt kul. Du använder ditt speciella cyberimplantat i ditt öga för att skicka ut signaler, se genom vägger och annat sci-fi aktigt. Passar det i Bonds universum? Fan heller! Men du kan även använda två pistoler samtidigt som du kutar runt och gör John Woo attakcer till höger och vänster. 
 
 
Banorna är snygga och självklart de bästa i hela spelet. Det är en hyllning till Bond-filmer, från Connery och Moores perioder. Allt från japanska hustak till casinos och undervattensbasen som liknar den från The Spy Who Loved Me.
 
Men spelet har inte åldrats bra. Trots jättesvåra utmaningar i de gigantiska banorna, så är spelet sådär. Det är för enkelspårigt och blir snabbt en repeterande upplevelse. Trots att det är kul på pappret.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: