FilmFett

2017-08-26
19:35:00

Dr. Alien

Efter att ha prackat på Robin My Uncle the Alien så inskaffade jag själv en udda Alien rulle men denna verkade vara mer vuxen orienterad i jämnförelse mot Robins barnfilm. Och tro fan att den är mer vuxen då filmen börjar med en jaktscen på en bilologilärare efter han blivit jagad av ett skinande ljussken.En av lärarens elever Leslie, en tråkig ung man som går på Collage och som har B i biologi vilket är hans sämsta ämne. Wesleys bästa vän, Marvin tycker Weaslys klädstil är en tönt med ful slips och i skolan har han en förälskese i Leeanne. Men historien börjar på rikigt när den nya biologiläraren, Mrs Senopia kommer in i klassrummet och hon är en riktig party pingla och bäst av allt är att hon har sexuall kundskap! Ful i munnen och tvekar inte att nämna porr-termer och alla unga pojkar blir tokiga i henne förutom Weasley som bara har ögon för Leeanne. Weasly blir utnämnd att delta i ett experiment av Dr. Xenobia och Mr. Drax, den goda doktorns Igor-karaktär vilket gör honom obekväm och vägrar experimentet men luras till att stickas med en nål.
 
"No, not all at once, cant you draw straws or something??"
Vad fan har nu Weasly blivit injekterad med? nej seriöst jag frågar dig för diret efteråt växer en anten ut med pussmun och hans sexiga lärare förför honom... i vetenskapens namn!En hård natt full av våta drömar senare går Weasly till skolan som en ny man, en cool ung man och det första han gör är att äntligne försöka ragga på Leeanne och deltar även i en biljakt. Vad har Weasley fått i sig som förvandlade världens nörd till en kvinnotjusande tuffing? Vad har Weaslys lärare för lik i garderoben?
Ush
Galningarna på full Moon Features, bolaget bakom Puppet Master filmerna levererar en underhållande dåligt rulle med en karaktär från 50-talet som typ är fast i 80-talet, okay inget sånt scifi men Weasleys sätt att vara helt bakom flötet och uber-tönt. Marvin är en rolig jävel dock, pervers och snabb i käften precis som din (o)trogne berättare.  Det bästa med filmen är förutom den absurda storyn är DVDn som kommer från 88Films som förutom filmen och lite extra material innehåller en extra film kallad Auditions sm är nästa film! Vad kan man säga om Dr. Alien...den har ett par fnitter och nakna brudar samt att aliens...arna? är roliga och musiken är 80-tals gott så den är givetvis acceptabel. småroliga stunder men långt ifrån minnesvärd, den är ljusår bättre än My Uncle the Alien men som 80-tals klassiker så är den en medioker deltagare i en gigantisk lista av filmer men ger tittaren vad man vill se i en ungdoms film från 80-talet men det finns andra som levererar mer av det man vill ha och på ett bättre mer överasskabde sätt. Marvin är dock det bästa med filmen ...förutom tuttarna såklart så filmen får 3/5 Guldkameror. gillar du rock och bra alien smink så se skiten, den är värd en titt. Innehåller även mer Alien än My Uncle the Alien! Galningen bakom A TALKING CAT?! och A TALKING PONY?? har gjort denna föressten, syns i nästa review, tjenis penis.
 
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: