FilmFett

2017-04-14
12:32:00

Impossible Kid

Denna uppföljare till For Your Height only börjar med att Agent 00, spelad av mikro actionhjälten Weng Weng och hans medarbetare från Interpol hejdar ett gisslandrama där en familj hos gisslan av gangsters då Weng Weng är anställd av Interpol. Interpols och 00s chef tror att kidnappningen som är en av många på senaste tiden är en akt av Sydamerikas och Europas största terror kulter som försöker expandera i Fillipinerna. Många industrichefer, affärsmen och andra viktiga personer kidnappas i utbyte mot 1000 pesos. Agent 00 skickas till ett viktigt möte men männen som håller mötet förknippar Weng Weng med en pojke och skickar sina vakter på honom.Agent 00 sparkar röv tills männen på mötet respekterar honom oh får tillgång till hemlig info där en maskerad man berättar att det är han som ligger bakom alla kidnappningarna å han gör det för att få fonder till större terorristdåd och säger att om 1 billion pesos innan slutet av veckan annars dödas alla på mötet och sedan sprängs bandet.
 
 
 
Agent 00, Interpol!
Weng Weng är smart och spelar in medelandet denna så kallade Mr X. skickat dem och tar det till Interpol där han får veta att en av männen som nämns i bandet har dödats och Weng Weng får i uppdrag att hitta mannen bakom masken. Mister X män kidnappar snart Agent 00 men som den kämpe han är flyr han utan större problem och förstör deras plan. Snart förstör han ännu en kidnappning för Mr. X och han blir snart Mr. X värsta fiende. Kommer Mr. X få sin hämn och pengar till att utföra större dåd? Kommer Agent 00 kunna stoppa dem och även ha tid med fräna stunts och kvinnor?
 
Man kan se trådarna ju.. I love goofs like that
Som en blixt från klar himmel dyker Weng Weng från ingenstanns upp i min filmsamling, en film jag ägt i över 4 år...utan att tänka på det! Den är en av filmerna i en sån där 50-filmers box som jag köpte i USA år 2012, en box som är äldre än Filmfett själv som även inkluderar Ninja Death och Black Cobra trilogierna samt Kung Fu Arts och nästa film. Det faktum att jag nyss hittade filmen i filmsamlingen gjorde Pappa Älskar film skrikt besviken på mig ...igen, men men hur fan är filmen? Än en gång låter Weng Wengs dubbade röst inte alls som något som skule komma ut ur hans mun men det hindrar inte filmen att vara en underhållande stund med mycket action om man nu kan tro att en man på knappast en meter kan få normal stora vuxna män att kastas runt i ett rum som om han själv vore en noshörning med mord i blicken. Med en alldeles egen theme song är Agent 00 en ren och skör Bond parodi med deras egna Moneypenny som delar ett liknande förhållande till 00 som Moneypenny har till 007. Vill du ha billig Action med många stunts och fräck musik så är denna film verkligen för dig, den innehåller mer action än de flesta av dagens action och spion rullar och vi får till och med en låt som låter oerhört likt musiken från Rosa Pantern, kusligt likt...nästan som om de endast ändrat några toner och Weng Wengs agent dräkt är en subtil hint till John Travoltas Saturday Night Fever utstyrsel. Weng Weng är i top form och sparkar röv som vanligt och hans stunts är lika fantastiska för en så liten person som det kan vara, han hamnar i samma klass som Verne Troyer. The Impossible Kid får 3/5 Guldkameror. Nu inväntar vi bara att boken om Weng Weng anländer hem i min brevlåda!
Markus
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: