0

Nekromantik

Nekromantik, nekrofil filmen börjar med att ett ungt tyskt par dör I en traffikolycka involverande ett tåg. När clean up crewet anländer så möter vi Robert och hans arbetskollegor  men hans kollegor hatar han för han slackar men då Joe vart på jobbet längst har chefen inte mage att sparka han. Robert lever ett dubbelliv, han går inte bara till jobbet för att jobba, utan även för att utöka sin samling av kroppsdelar som han pyntar med hemma hos sig där han bor tillsammans med sin flickvän Betty. Dagens fångst? Ett öga som han placerar i en av sina många glasburkar, jag gissar på att det är ett riktigt öga med. Samtidigt badar Betty i blod för att annledningar. Vi får sen se en kanin dödas på riktigt samtidigt som Robert dessikterar en snubbe, för det är just han känner sig som, en bonde som slaktar bondgårdsdjur.

"What lives that does not live from the death of someone else?"
Joe’s städningsfirma, där Robert jobbar får in ett larm om ännu en kropp som måste plockas bort denna gång i ett skogsbryn i en liten sjö där de tar hand om liket (utan handskar) och Rob får i uppgift att ta hand om liket.Rob är då smart då han drar med sig liket hem till sin fru som blir störtförtjust och de Rob och Betty sätter igång att ha en trekant med den föredetta människan... De sätter i ett järnrör i skrevet på han då för uppenbara själ kan inte dönicken få upp den och de sätter till och med en kådis på röret... vi får sen se grafiska bilder då de pökar, hånglar och antastar liket i en scen med vacker musik över. Men Bettys kärlek för liket blir för mycket så hon lämnar Robert för det (vad är detta egentligen för review...)  Kommer Robert få tillbaka sin fru? Kommer han hitta någon som är lika sjuk som han? Eller är hans enda lösning att själv bli ett lik?
"Left for good. Took the corpse."

Hur gör du när din älskare varit död i flera veckor och inte kan få upp den? MAN KÖR NER ETT JÄRNRÖR där picken sitter såklart! Ärru facking slut? Man vet aldrig när man behöver ett schyst järnrör (jag borde verkligen reviewa Torkel i Knipa..). Hur illa är Nekromantik? Ja Japan tog så illa upp till denna film så den slaktades av cencuren så mycket att de var tvugna att slå ihop denna samt dess uppföljare, Nekromantik 2 för att få en komplett film. Som film är det bland de mest groteskaste jag har sett, ständigt kärleksmakeri med en död kropp som spelas av en docka som tur är..en realistisk docka. Man bör inte äta då filmens scener inkluderar hur en kvinna erotiskt  spottar ut likets öga på sin älskare.... det positiva med filmen? Musiken, jävligt välgjord och ibland vacker, passa bättre in i en film om kära fransoser än i en film där en kvinna hånglar med vad som brukade vara en döskalle. Filmen är en perfekt längd för denna typ av film, knappast 90 minuter .....det mesta involverar nekrofili eller anknytningar till nekrofili så inget mig emot att filmen är lite kortare. Men filmen har kult status, till och med Arrow har släppt 2 grymma releases av båda Necromantik filmerna och det är nästan värt att skaffa de utgåvorna endast för att få reda på backstory och fakta, och kanske till och med se filmerna? På shockskalan får den helt klart en 10/10 kräkpåsar medans den kammar hem en svag 2/5 Guldkameror  då produktionen är så gott som proffisionell man kan komma en amatör film....synd bara att den är helt osebad för den svagsinte eller under middag eller något tillfälle då man äter. Den är ju dock bättre än Violent Shit filmerna.

Markus