0

The first turn on!

Var stronk nu Markus, bara för att du har nått slutet på ditt lilla maraton utav Tromas sex komedier så betyder det inte att det inte finns fler Troma filmer.

 Madonna ville ha en roll i denna rulle....hon fick inget

På Camp Big-Tee-Pee kan du få både upplevelser och vännskap för evigt för barn som spelas av unga vuxna och vi är nu på sista dagen utav denna camp-period. Men alla ungdomar på campet är fulla av hormoner och busstrek för att uppskatta de vuxnas lärdomar om djur och natur. Under en naturpromenad smyger en hel hög av ungdomar iväg för att röka marihuana men deras lärarinna Michelle (som har förjävla vackra ögon om jag får säga så själv) hittar dem och försöker tala vett i dem, just då får det som inte får ske i en grotta, en lavin efter gruppens tjockis lagt av en riktig brakare. Som en riktig profissionell lärare börjar Michelle delta i ungdomarnas sex snack då alla karaktärer börjar fördriva tiden med deras första gång i sänghalmen.

SGT. Pyle/ Wilson Fisk även känd som Vincent D'Onofrio i sin första roll

Först ut är Stub som snackar om hur han efter en handtralla blev utslängd ur sitt ex bil för att sedan hoppa in I en horas bil...tror han, det visar sig att hon är en fin flicka och tack vare sin polares usla beteende får Stub ligga. Sedan är det nästa person att dra sin sexdebuts historia, gruppens tjockis, Henry som räddade en tjej från ett gäng ligister utav afrikanskt ursprung utklädd till spöke på Halloween kvällen. Och så fortsätter det resten av filmen, 1 efter 1 berättar de om sina sexual debuter. Medans ungdomarna snackar sex så dröjer det länge tills resten av campet börjar leta efter dem då de märker att det saknas pengar ur kassan.

 ” Are you a virgin?” ”Naaah, I always get fucked”

Denna var som sagt den sista Troma sex komedin som gjorde då året efter denna släpptes deras mästerverk Toxic avenger och Troma landade på en guldgruva i både stil och komedi form och har hållt sig till denna still enda tills idag. Redan från första bildrutan vet man att det kommer bli myyyyycket sex och mycket kink samt att man kommer lämna filmen med medelandet att ”vuxna suger, ungdomar rockar” samt en och annan tutte fastborrat i ens pupil. I denna är sterotyperna överallt, de flesta är de douchiga och horiga stereotyperna från vilken skräckis som heöst, den tjocka har bara mat i sina fickor och i tankar, det hela hade varit en parodi på skräckfilmer som fredag den 13nde om man bara slängt in en maskerad mördare..  Georgia Harell var endast med i 3 rullar, denna var hennes andra vilket är ännu en av Tromas hetingar som inte fick en välförtjänt filmkarriär. Filmens bästa trivia är dock att detta är Vincent D’Onofrios (Daredevils Wilson Fisk, Pyle i Full Metal Jacket och den stora skurken i Jurrassic World), annars finns det inte så mycket att säga, precis som Stuck on You är det en film där personer tittar tillaka på sitt sexliv fast det är mer karaktärer och historia att beräta. Hela filmen blir lite uttjatad mot slutet då det bara kommer sluta i att karaktärerna får pöka men det finns roliga stunder och filmen är deffenitivt inte dålig men kunde ha varit bättre. The First Turn on får 2.5/5 Guldkameror. Året efter denna släppte Troma lös sin monster hjälte i form av The Toxic Avenger och resten är historia som man säger. Dessa filmer är verkligen inte speciellt men för Troma fans är de ett måste, skulle jag utnämna den bästa av desa 4 så skulle nog jag säga Stuck on you.

Markus