0

Squeeze Play!

Från Troma innan de hittade sin kisch med urdumma och kuliga action/skräck och krigsfilmer försökte Lloyd Kaufman och Michael Hertz sig på massa sex komedier....4 av dem så varför inte köra med dem?

Det ser fan ut som en gammal kramrulle... men det blir inte så värst mycket av det

I ett litet samhhälle utanför New Jersey  där alla är besatta med soft ball, det är viktigare än sex! Det driver alla kvinnor till vansinne att allt deras män tänker på är soft ball. Tyvärr suger vårat huvud lag, men tack vare en Squeeze Play vinner laget! Wes, matchens hjälte har lovat sin flickvän att lägga ner efter den stora matchen men då det går så bra för laget tänker han fortsätta. Kvinnorna till lagets stjärnor sitter och snackar skit om hur mycket de rattas pg sporten så de bestämmer sig för att starta ett eget sport lag. Samtidigt smyger en privatdektitiv vid namn Dick Cotch runt och söker efter Wes flickväns kompis, Mary Lou men hon hinner smita och visar Wes flickvän Samantha hur bra hennes kast arm är. Kvinnorna börjar träna Mary Lou men då hon inte platsar i et tlag fullt av killar så fullföljer de sin plan att skapa ett eget lag för att spöa killarna.

”this guy wont let a female woman of the opposite sex mess with him”

Detta är inte, jag rapporterar INTE Lloyd Kaufmans första film, den första var Battle for Loves return, vilket vi också kommer ta någon dag men för idag är det den första som faktiskt spelar roll,  lite rolig trivia är att filmens poster är helt och hållet bs, ingen av personerna på postern är med i filnen och denna är helt enkelt en föregångare till Porkys och American Pie (Filmfett behöver ett Porkys Maraton....). Termen squeeze play är en term inom soft ball där man ”offrar” en spelare på tredje bas .......ohhh till och med jag hajar jämnförelsen mellan baseball och sex... Kanske inte lika uppenbar som i Toxic avenger filmerna eller Tromeo och Juliet etc. Så finns det lite troma humor när den är som segast och ett jävligt soft soundtrack som hitils är näst bästa Troma låten efter Toxic Avengers Body Talk. Helt ärligt dock, charmen med denna film är att det är en av Tromas första lång filmer men den har sin charm på andra plan (fattar du? Sport film...planer hue hue), den är inte lika dålig som Porkys 3 eller American Pie filmerna men är ingen klassiker. Det är en grindhouse sex komedi bara, med trumpeterna i soundtracket så det räcker och ett skratt och en rätt rolig sydstats narrator men som sportfilm är den en i mängden, men det är inte bland de värsta, som sex komedi är den bättre. Squeeze Play får 2.5/5 guldkameror. En bra film för sleeze kväll eller om du vill ha en rulle med riktigt med girlpower.

Markus