0

Keanu

Var i helvete har Robin varit? Nä...det undrar han också. I alla fall! Nu ska vi glo på en film av skaparna bakom tv-serien Key and Peele. Filmen heter: Keanu!
 
Den kända mexikanska skådisen Guzman dyker upp mot filmens klimax.
 
Clearance försöker övertala sin kusin Rell om att livet har en mening, trots att Rell just dumpats av sin brud...som Clearence inte gillade. Rell hittar en glädje i sitt liv när en ursöt kattunge dyker upp. Rells kallar honom för Keanu, men lyckan blir inte långvarig, då katten kidnappas under ett rån. Clearence och Rells får veta att allt är ett missförstånd och måste infitrera en gangsterliga för att hitta Keanu igen. Men det dröjer inte länge innan dom är i DJUPT vatten.
 
Världens sötaste titelroll.
 
Det är sjukt kul att se världens mest stela och icke-gangster någonsin, Clearence försöka infiltrera gangsterligan. Hans attityd påminner om en pinsam pappa som försöker härma ungdomar, men han lyckas på något sätt övertyga alla, med hjälp av Rells. Filmens största skämt är att ALLA älskar den lilla kattungen, som lyckas charma varenda badguy i staden.
 
 
Första tjugo minutrarna tyckte jag var sådär i sin karaktärsintroduktion. När jag visade den för två polare så sa dom exakt samma sak. Men när filmen drar igäng med sina sjukaste ögonblick så skrattar man så det gör ont. Tycker man om när saker och ting spårar ut så kommer ni älska den här filmen, där alla odds står mot våra ofrivilliga hjältar.
 
Jag hoppas att vi får en lika vass uppföljare.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin