0

The Devil's Hand

Hög tid för ännu en medioker film som skall ses. Annars tvingar Markus mig att lukta på hans fötter igen...
Sjön ringde...dom ville ha tillbaka sitt fisknät! HÖHÖHÖHÖ! Fan, den ska jag skriva ner.
 
New Betlehem är ett Amish-samhälle där 6 barn födds den 6e dagen i den 6e månaden. Djävulens tecken! Detta kallas Drommelkind, och samhällets överste, Elder Beacon är tveksam på om barnen bör överleva detta. När ungarna växer upp och blir goda vänner sker hemska dödsfall. Samtidigt börjar vår huvudroll, Mary Brown, se konstiga saker och får anfall. Hennes pappa, Jacob Brown, försöker hjälpa sin dotter och skydda henne från Beacons makt. Men saker blir värre då dödsfallen sker mer och mer frekvent.
Ja, den här bruden ser ju trevlig ut.....NOT! Hon borde få jobb på arbetsförmedlingen.
 
The Devil's Hand lider inte utav dåliga skådespel. Rufus Sewell spelar jättebra som Jacob Brown och ännu bättre är Colm Meaney som Beacon. Det var han som spelade Pat i komedin Allan Patridge: Alpha Papa, och det är kul att se skådisar som både kan hantera läbbiga och roliga roller.
Crystal Lake - perfekt hångelparadis.
 
Men den här filmen är tråkig och det finns inte mycket att säga om den. Den är så mörk att jag ser ingenting i många scener och upplösningen är tråkigare än att stå i kassan på Systembolaget bakom folk som betalar med enkronor. Det är den sista sluttvisten som blir riktigt intressant dock och där kunde filmen ha börjat, för då händer saker!
 
1 av 5 guldkameror.
 
Robin