0

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back!

Here we go again! Men hur ska man kunna slå första spelets suveränitet?
YAHOOO!
 
Dr. Cortex krashar i en mystisk grotta och hittar kristaller. Han får en plan, att kidnappa Crash och övertala sin fiende att hjälpa honom hitta alla kristaller för att "rädda jorden". Uppenbart menar han egentligen "förgöra jorden", men Crash är så dum att han knappast märker någon skillnad. Nu tvingas Crash besöka olika demisioner, möta skumma varelser och hitta alla kristaller. Men hans syster Coco vet att något ont håller på att hända...
Something stinks around here....
 
Storyn är svagare än mitt förstånd för weeboos-samhället, men fem fan bryr sig. It's Crash Bandicoot and it's glorious! Miljöerna varierar från snötäckta områden, till vattenbanor, gamla tempel och andra snygga områden. Att spara är inga konstigheter och spelet har tagit de possitiva från förra upplevelsen och pepprat oss med nytt material. Nu kan du återbesöka banor och hitta två nya typer av kristaller, exempelvis, samt att det finns fler bonusbanor att hoppa egenom.
 
Det enda negativa är att spelet är för jädra svårt! Särskilt banorna då du jagas av en jävla isbjörn. Fucking hell vad svårt spelet blir då! Utmaningar är kul, men detta är ju för intensivt!
 
Finns inte mycket mer att säga än att spelet är episkt och kul. Väldigt kul.
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin