0

The Mask- Time is Now

Med Deadpool spränger box office och är just nu den 9nde mest intjärnade superhjälte filmen kan jag inte hjälpa att tänka på en grej..... Deadpool var blodig, störd och grov samt grotesk men det finns en serie med mer blod, groteska bilder och snusk....The Mask från Dark Horse.
 
Jim Carrey filmen är min absoluta favorit serietdinings film, den är fenominal med både humor och special effekter men serietidningen den är byggd på är mer galen, blodig och helt jävla galen, kolla på Nostalgia Critics video här nere förstår du.

http://www.avclub.com/article/jim-carreys-mask-has-its-roots-some-incredibly-gor-234089
 
 
 
Vad babblar jag om nu undrar säkert du kära läsare, jo! nu är tiden kommen, vi har en R-rated superhjälte film som tjärnar storkolvan och många företag kommer troligen att ge sig in i R-rated terratoriumet gällande superhjälte filmer och det är NU det är dags för en reboot av The Mask, blodig som fan, ingen heder och samvete, bara massaker överallt och såklart i min idé till en The Mask reboot, flera maskbärare under filmens gång, i 94-versionen bär 3 (inklusive hunden) masken men denna gång vill jag gärna se en anthology film, en handling som sedan leder till en annan ju mer masken byter händer oc h såklart är det dags att ge en av Dark Horse värsta brottslingar lite rampljus på stora skärmen, Walter, en roll Robert Z'dar hade varit perfekt för om han fortfarande levde, men ta The Mountain från Game of Thrones så kan han nog krossa några fler skallar, tiden är kommen för en R-rated The Mask reboot med seriens galna anda i fokus. 94 versionen är som sagt fantastisk men med Deadpool på som numero uno just nu, kan tiden inte vara mer passande
Markus