0

Prom Night 3: The Last Kiss

Har man ens sett de första filmerna?
Efter händelserna i tvåan så är Mary Lou död, för andra gången. Efter en linedance med spöken så flyr hon och graven exploderar. Antagligen betyder det att hon lever igen och hon återbesöker Hamilton High, där hon springer på och har spöksex med Alex. När Alex vaknar så har han inga kläder och han tvingas springa runt naken i skolan i jakt på kläder. Men detta är bara början, då Alex gång på gång ser och har sex med spöket Mary Lou. Alla som ger Alex en jobbig dag dödas av Mary Lou, som är ute efter att behålla Alex för sig själv.
Filmens bästa dödsscen får vi inte ens se.
Nu har skräckserien blivit en komedi, där folk mumlar som i teckade serier när de pratar i andra luren på telefonen. Jag förväntar mig att Willy The Cayote ska springa in i en ritad dörr i ett stenblock som i tecknade serier. Vi får se en tjock lärare äta mat hela tiden och han dödas med glass-strutar som spetsar hans händer. Vi har en butter syokonsulent som är arg helt utan anledning och en stereotypisk nörd som gör scheman över sin dagsstruktur.
Spöken som har linedance?
Varför envisas man med att göra skräckfilmer när döds-scenerna knappast ens syns i bild? En fotboll förvandlas till en torped och vi hör hur den borrar sig in i en människa. Sedan får vi se liket. Tänk er Troma utan modet att visa något häftigt och äckligt, och ni har Prom Night 3: The Last Kiss i en ask. Dessutom har man helt glömt hur mäktig Mary Lou var i förra filmen, för här har hon ingen karaktär alls.
 
Filmen får 1 av 5 guldkameror.
 
Men värre blir det, då vi har fyran kvar!
 
Robin