0

Crash Bandicoot 3: Warped!

Det var ett tag sedan jag dök in i Crash Bandicoots universum, men nu jävlar tar vi en klassiker. WARPED!
 
Några av de bästa bossfighterna dyker upp i Warped!
 
Crash har råkat hamna i en tidsmaskin av misstag, och självklart måste han och hans syrra Coco ta sig igenom olika banor för sitt uppdrag att stoppa Neo Cortez samt den onda masken Uka Uka (Aku Akus bror?). Denna onda duon jobbar tillsammans för att ta över världen med hjälp av tidsguden N. Trophys tidsmaskin. Crash och Coco hamnar i olika miljöer: antika Egypten, undervattensbanor, flygplans-krig, framtidsstäder, medeltiden, dinosaurier-öar. JA, ALLT!
 
Tidsmaskinen är relativt lik den ur förra spelet.
 
Spelet är väldigt rakt och enkelt, precis som jag gillar, men med nya saker som ger återspelningsvärde. Du kan spela om banorna på olika sätt. Antingen tävlar du mot en klocka eller så är det en massa ädelstenar och gömda skatter som du dyker efter för att hitta. Kort sagt, du VILL spela om banorna för det är så satans roliga!
 
Detta är det starkaste av Crashs tidigare äventyr.
 
Lägg till bossfighter som är utmanande, men aldrig omöjliga att slå och en massa fordon, variationer i spelmekanik och fiender som skall undvikas eller dödas. För varje boss du dödar får du en ny kraft som gör nya områden i banorna enklare att besöka.
 
4 av 5 guldkameror. Lite för enkelt ibland.
 
Robin