1

Open Windows

Elijah Wood och Sasha Gray från Pirates! 2, Lord of Asses 13, Naughty Book Worms 7 och Bitchcraft 2 sammarbetar här! Vilket sjukt möte egentligen....
 
Nick Chambers älskar Jill Godard, den kända skådespelerskan. Han älskar henne så mycket att han tillbringar en hemsida med fotografier till henne. Hans dröm har blivit besannad när Nick äntligen får träffa sin brud på en middag. men när en mystisk man ringer och påstår att middagen är inställd blir Nick inte bara besviken. Han faller även offer för en skum data-hacker, som kidnappar Jill och utför en hotfull lek med honom. Denna hemska hacker kallas Chord, och hans data-terror-attack mot Nick hotar Jills liv!
 
Data-hackers är ju grunden för cyberpunk och därför är denna filmen cyberpunkens Die Hard. Hela filmen är som den där Unfriended-filmen, och filmas på en dataskärm, där olika rutor visar olika händelser samtidigt. Det finns däremot en konstnärlig stil närvarande och jag föredrar detta framför "shaky-hand-camera" skiten rysare har hela tiden.
 
När man dyker in i Open Windows tror vi att vi vet vad som kommer hända mot slutet. Men då dansar filmen bugg som en mästare och det blir världens sluttwist som får M. Night Shamalalan och Tony Irving att komma i blöjjan. Det fungerar däremot jävlig bra, tillskillnad från när Markus försöker dansa bugg. Det...är bara en ledsam tragedi.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Denna sjukt spännande rullen avslutar Cyberpunk-temat som FILM! Däremot har jag tre spel som ska recenseras också. Därefter kan vi återgå till vanlig hederlig skit! Och vi får hoppas Markus får igång sin jävla dator någongång så vi kan se vilka sjuka filmer han sett på sista tiden....
 
Robin

Såå denna underbara tid är nu över... Jaja, men ni kommer nog snart upp med ett nytt tema som man måste följa =)

Svar: Absolut! Kommer vara skönt att ge sig in i "vanliga" filmer. Men det finns mååånga sci-fi rullar kvar att spana in. XD Tack för att du spanat in oss! :)
FilmFett