0

Binary Domain

Nej, nu jävlar är jag trött på Cyberpunk-temat. Trodde aldrig dom två orden kunde vara i en mening. Under perioden som jag hållit på med temat (hela Januari) så har jag sett en jävla massa film! Filmer som kommer få rättvisa bedömningar på FilmFett!
Tokyo någon gång i framtiden. Robotar konstrueras och USA är rädda att Japans största megaföretag ligger bakom ett attentat. Men eftersom regeringen är såna pussies och inte vill göra något åt saken får Chuck Norris, ehm...jag menar Dan Marshall och hans gäng supermuskliga, eller superheta soldater besöka Japan. Men mottagandet blir hett med robotar som attackerar. Tur dock att vårt dream-team, som verkar tagna ur Expandibles ligan är upprustade med kraftiga vapen från en våt tonårsdröm...
 
Spelet är så jävla dumt! Storyn är rakare än Markus brösthår och mer ologisk än ett iriterande katt-jump-scare ur en b-rysare. Men hur är spelet som helhet? Explosivt, med kulregn som borrar genom stål av robotars nervsystem och massiva horder av explosiva missiler från överdemoniska metalliska konstruktioner, vars ursprungliga syften verkar helt onödiga.
Miljön är grymt inbjudande. Tillsammans med fåniga one-liners. Men det finns negativa delar, såklart. Man försöker ge spelaren kommandon till sina medarbetare för att utge team-building-känslan. Det faller plattare än...ähm...blablabla...Markus-refrenser...blablabla.
Spelet får 2 av 5 guldkameror. En av "så dåligt så det blir bra"-titlarna. Faktiskt en titel som är svår att gneomföra i spel-genren.
 
Och med detta rundar vi av Cyberpunk-månaden! Fyfan vad det ska bli skönt att skriva annat drägg! Om Markus dator kunde fungera vore allt prima...we'll we are waiting...
 
Robin