0

The Great Alligator

En grupp turister anleder till ett turist paradis i Afrika, men tyvärr kräver detta paradis att några av urinvånarnas mark utplånas för att ge plats åt den vita mannen och hans satyg. Hotell ägaren har lejt en fotograf vid namn Mr. Nessel för att fotogra hottellet och en het brud vid namn Sheena. Denna fotograf faller pladask för hotellägarens assistent Alice, och fotograferar henne nästan mer än modellen han får betalt för att fota. Men djupt nere i vattnet rör signågot stort och hungrigt. Urinvånarna flippar när Kruna, den dödliga flod guden är i närheten, vem är denna gud? Jo en gud som tagit formen av en gigantisk krokodil (alltså inte en Alligator) och ska hämnas för vad hotell ägaren gjort mot naturen.Samtidigt limmar Nessel som satan på Alice.

 I denna scen ser det ut som att alla vet vem det var som fes men alla spelar oskyldiga

En kväll n den där modellen jag tidigare nämnde är ute å nuppar med en inföding slår alligatorn till och gör dem båda till framtida krokodilbajs. Sheenas,  som jag fick veta att modellen hette (1 timme in i filmen, ja jag suger) frånvaro börjar göra de andra människor oroliga. Nessel börjar plugga på om Kruna och kvällen efter Sheenas försvinnande dyker ett helt pack med gäster upp. Med en gigantisk krokodil i vattnet och ett helt pack med dumma turister så står det ett blodsbad på menyn. Kan infödingarna ha lösningen som kan rädda turistparadiset? Kommer Nessel och Alice få ett lyckligt slut?

 The Great Alligator? I guess it's not THAT great HUEHUEHUE

The Great Alligtor kommer från samma man som gav världen Torso, Hands of Steel, Mountain of the cannibal god, 2019, Aftter the fall of new York och oberäknligt andra italienska rullar. Lite kul onödig trivia är att jag först hördes talas om denna film via dokumentären "50 Worst movies ever made" där den hamnade på plats numero X, kort sagt, denna filmen platsar inte på den listan, visst den är billigt gjort, har inte så mycket som sticker ut men den är verkligen inte så dålig. Det r en italiensk explotion film och de brukar vara bra även när de är dåliga, det finns endast ett exempel som jag kan komma på där en sådan film är dålig och det är King of Kong Island. Mr.Nessel spelas av Claudio Cassinelli som tyvärr dog under filmningen av Hands of Steel under en helikopter olycka och han faktskt helt kay i denna, inte älskvärd men man hoppas att han överlever filmen. The Giant Alligator får 2.5/5 Guldkameror.

Markus