0

Six String Samurai

Vår resa börjar i Lost Vegas, den enda marken USA äger efter andra världskriget, då ryssarna vann. Elvis har varit kung i Lost Vegas, men dog för några dagar sedan. En glasögonbärande samurai med gitarr och sliten kostym, Buddy, är en av många som beger sig till Lost Vegas för att bli The New King. Men hans motståndare dödas en efter en av Top Hat/Döden och hans liemänn. Hans resa kompliceras ytterligare med en 12-årig unge, Kid, som är tystlåten...förutom när han skriker då...
Buddy...du ska nog inte tugga sönder glaset, wtf?
Tja, vad kan man säga. Detta är en udda film. Början är lite halvcool då skurkarna slår till i högt gräs och klyver Kids morsa i halvor. Sedan kommer Buddy och gör hallonsaft av dom och vandrar vidare till en bar (nerbränt hus utan tak), dricker whiskey och lyssnar på musiken. Han attackeras av två olika gäng och flyr därifrån. Allt händer på typ 5 minuter och jag tappar intresset snabbt som satan. Det blir bättre, men inte mycket bättre...
 
Under filmens gång hör vi en radiopratare, Warewolf som snackar om läget och varnar om Top Hat. Han verkar se allt som händer och upprepar händelser en minut efteråt. Vem fan är denna Warewolf? En snubbe med telepati, eller? Öknen är händelselös. Några mindre byar och en nudist bar.
Intressant är dock att filmen skulle vara en trilogi. men det blev inte av, vilket är lite synd ändå. Och det är coola fighter, som Jeffrey Falcon (coolt namn, jag vet!) själv gjorde utan stuntdoubles. Jävlar grym skill för en snubbe med glasögon. Hade filmen vatt bra hade jag klätt ut mig som honom på halloween!
"Maaaaahhhh!"
Men nej, filmen var inte min kopp kaffe. Började för sjukt och hade grymt jobbiga kontinutets-problem då Buddy ibland hade slitna kläder och ibland hela och rena kläder. Make up your fucking mind!
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin