0

Crocodile

Från samma företag som gav oss Warlock serien, Leprechaun serien och Tandläkaren duon och mannen bakom Eaten Alive, Poltergeist och Motorsågsmassakern kommer nu här en film från 2000 talet som är lika 2000-tal som road trip. 2 polare ska fira sommarlovet med en båttur. Dessa polare är  Brady och Duncan och Duncan har bjudit med sig 6 andra pers till båtturen, inklusive Clair som Brad är ihop med. En gammal snut säger åt dem att köra lungt och nykter, men skit i han fan, han är tråkig vuxen som inte hajjar vår generation, ugh. Claire och Duncan har aldrig varit så bekanta så Brady måste jobba hårdare än vanligt för att de båda inte ska slita varandra i stycken. Ungdomarna slår läger vid en strand stör naturen, inte långt därifrån hittar några rednecks ett krokodil bo och bestämmer sig för att kasta macka med Alligator ägg. Mamma krokodil får sin hämnd genom att käka upp dem båda och sedan putta deras bil i vattnet...wtf? En av vännerna berättar historien om hur en galning en gång införde krokodiler till sitt hotell för att hedra den egyptiska krokodilguden och att området nu strömmar av krokodiler, som om de behövde en scen som räddar det faktum att de kan ha glömt att krokodiler inte finns i nordamerika, utan det finns bara Alligatorer där.

"I've survived 19 years in New York City. Murders, rapists, muggers, you name it! Now I'm gonna be eaten by a fucking monster?"

Ungdomarna hittar ett ägg precis som det lantisarna lekte med innan de dog, och snuten från innan är i området för att hitta deras kroppar. CLaire är dock Brady på spåren angående deras kompis Sunshine, ett lufthuvud som Brady haft en romans med innan. En morgon när alla är bakfulla märker de att de kört båten på grund. Så nu är de alla fast, de har en stor krokodil efter sig och de är alla lovliga byten men endast vår turturduve par ser ut som att kunna vara de enda överlevarna för vi behöver ett gott slut eller nått, vill du ha ett gott slut? Se en annan film, BOM POW! Ring brandkåren för jag fattar eld!

"Gator... Crocodile... What's the difference?"

Hur vet vi att detta är en film från tidigt 2000-tal? förutom vad det står på IMDB så kan vi se det på filmcastet, inklusive Duncan som har en så udda frisyr att han skulle bli sönder mobbad idag, alla tänker bara på sex och öl, + alla ser typ ut att vara modeller för amerikansk propaganda för den perfekta ungdomen, de är spydiga mot tråkiga vuxna som inte hajjar deras vilda vägar och såklart musiken som verkar vara taget från en Absolut Hits skiva om Absolut Hits var billigare gjort än kinesiska leksaker. Allt som saknas är en black guy som dör först och säger damn. Dessa ungdomar är bara ivägen typ, de är så jäkla krokodilföda så det luktar som satan, och de drar till och med campfire historier såsom varför det finns krokodiler i Lousiana eller vart de nu är, fake jumpscares i överflöd, det märks inte alls att det är Tobe Hooper som gjort den här smörjan. denna får fan Anaconda att framstå som 90-talets Halloween. skådespelarna är skit, de fick nog bara rollerna för sitt utseende, handlingen är medioker och kliché, effekterna är billiga och det hela påminner om en Sci-Fi Channel film som Sharknado, fast sämre. Crocodile får 1/5 Guldkameror. Duncan är nog den sämsta karaktären detta år, och smärtar mig oerhört att detta fanskap överlever filmen.

 Markus