0

Crocodile 2: Death Swamp

 

Denna historia om dödliga käftar och stora träsk har sin början i......en bank... där ett rån pågår och  på knappt 10 sekunder har vi fått 7 "fuck"-variationer.Vi befinner oss i Acuapulco där vi möter en flygvärdinna, vid namn Mia,  som nu ska till den mexikanska kusten där hennes pojkvän, Zach, är där så de kan bygga ihopp sitt bristande förhållande. Av ren otur ska de 4 rånarna med denna Mias plan. Medans vi lär känna planets passagerare, en ointressant trupp av dönickar så brygger vädret upp till en storm. När piloterna vill vända så tvingar de 4 rånarna honom att fortsätta mot deras destination. Så filmen är nu ett gisslandrama men när en pilot spelar hjälte orsakar han planet att störta.rätt ner i ett träsk.

 okay barn, kan ni stava studioset? STUUUUUDIOSET, vilket detta uppenbart är

Så nu är de alla, eller ja överlevarna fast i träsket och de märker genast att de inte är ensamma. De 4 rånarna börjar gräla och snor med sig Mia och några överlevare som gisslan. Men när en stor krokodil dyker upp och äter upp en av dem måste de alla sammarbeta för att ta sig ur detta helvetiska träsk. Kan Mia ta sig till sin pojkvän och lappa ihop deras förhållande? Kommer hon få Stockholms syndrom? Kommer den stora krokodilen få en buffe?

 FEED ME SEYMOUR, FEED ME AAAALLL Night LOOOONG

Varför får denna filmen allt rampljus idag? Ska sanningen fram så hittade jag inte Alligator 2, uppföljaren till den bästa krokodil filmen sedan Lake Placid dök upp (WATER PUN!). Det finns 2 karaktärer som är bra, Mia är en av dem, hon är inget att hänga i granen men i jämnförelse med förra filmen är hon en fantastisk huvudkaraktär, den andre är rånarbossen, han håller sina idiotiska kulpaner i schack och spelar det coolare än Shaft samtidigt som han ser ut som Blade. Det är den första filmen där jag ser en brittisk flygpapare försöka låta som en amerikansk......jag hade blivit skjuten för att jag garvat så hårt. Effekterna är nästan sämre än första Crocodile, men denna har mer story och utav de 2 Crocodile filmerna så är denna den bättre. Den är inte full av fulla idioter som man hoppas på ska dö, den har en bättre story och mer sannolika karaktärer, är filmen bra? NOPE men lugna puckar nu, det är bara bra rullar kvar nu. Crocodile 2 får 1.5 Guldkameror.

 Markus